Van Leeuwen Catering op Maat

Joyce van Leeuwen

Van Leeuwen Catering op Maat

Joyce van Leeuwen

Over Van Leeuwen Catering op Maat

Gezond en duurzaam eten en drinken stimuleren, en laten zien hoe lekker dat is! Dat zindert door alle aderen van Van Leeuwen Catering. Wij zetten ons als familiebedrijf uit Leidschendam al sinds jaar en dag in voor verantwoorde en betaalbare catering in het onderwijs. Op eigenzinnige wijze geven wij inhoud aan maatschappelijke thema’s, zoals duurzaam, gezond en sociaal ondernemerschap. ‘Je bent wat je eet’ is de gedachte waar wij vanuit gaan. Wij bieden catering op een eigentijdse manier, die dicht bij de doelgroep ligt.

Adres: De Star 3F, 2266NA Leidschendam

E-mail: joyce@cateringopmaat.nl

Website: Van Leeuwen Catering op Maat

Good, Clean & Fair bij Van Leeuwen

Duurzaam, Gezond en Sociaal ondernemerschap sluiten naadloos aan op Good, Clean & Fair. We kijken bij producten terug de gehele keten in om te beoordelen of deze producten passen binnen ons assortiment. We verleiden onze gebruikers en opdrachtgevers om bewuste keuzes te maken, door met passie over onze producten te vertellen.

Wij zijn actief bezig ons bedrijf te verduurzamen. We meten onder andere onze duurzaamheid in ons MVO jaarverslag. Duurzaamheid is voor ons een breed begrip en wij trekken dit nog een stapje verder naar het stimuleren van brede welvaart. Op product niveau beoordelen we zowel het product als de producent op duurzaamheid en kiezen we voor zo veel mogelijk lokaal om de foodprint zo laag mogelijk te houden. In ons aanbod zie je de transitie naar steeds meer plantaardige producten terug.

De Slow Food Professionals Community

Wij hebben ons aangesloten bij de Slow Food Professionals Community omdat wij geloven dat samenwerken in een community ervoor zorgt dat we meer kunnen bereiken op het gebied van Good, Clean & Fair voedsel, en dat helpt ons als organisatie bij het stimuleren van bewuste keuzes op het gebied van duurzame, gezonde en sociale voeding.

"Wij delen onze opgebouwde kennis graag binnen de community en verbinden de community ook via ons netwerk, bijvoorbeeld op het gebied van toegepast onderzoek, producenten en andere stakeholders."

Joyce van Leeuwen

Koersmanager

Meer food professionals leren kennen?

Ontdek de food professionals die zijn aangesloten bij Slow Food.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!