Telers van de Put

Maud Kosterman & Felix Hees

Telers van de Put

Maud Kosterman & Felix Hees

Over Telers van de Put

Telers van de Put is een regeneratieve boerderij waar op kleinschalige wijze met aandacht en respect voor dier en natuur, voedsel wordt geproduceerd. Onze missie is om anderen te inspireren en te laten zien dat voedselproductie in samenwerking met de natuur mogelijk is. Hierbij willen wij focussen op weten wat je eet en weten wat wanneer groeit en bloeit.

Website: telersvandeput.nl

E-mail: info@telersvandeput.nl

Good, Clean & Fair bij Telers van de Put

Onze producten worden op biologische wijze geteeld (groente/fruit) en gehouden (dieren). Wij zetten de producten lokaal af, direct aan de consument, zo hebben wij een eerlijke prijs en de consument ziet waar het product vandaan komt. Wij zorgen ervoor dat we onze plek, de Put, rijker maken. We hebben veel aandacht voor de bodem en het bodemleven en proberen een zo divers mogelijke leefomgeving te bieden om de biodiversiteit te vergroten.

doordat we bezig zijn met regeneratieve landbouw, zijn we constant aan het verduurzamen!

Slow Food Professionals Community

Maud & Felix zijn enthousiast om hun ervaringen te delen en van de andere van de de Slow Food Professionals Community te leren!

"Wij voelen ons verbonden met Slow Food omdat Telers van de Put een praktisch voorbeeld is van een good, clean en fair voedselsysteem. Het netwerk van Slow Food spreekt ons aan omdat wij erin geloven dat we met elkaar het voedselsysteem kunnen veranderen en van elkaar kunnen leren. "

Maud Kosterman

Eigenaar

Meer food professionals leren kennen?

Ontdek de food professionals die zijn aangesloten bij Slow Food.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!