Natuurvoeding & Fermentatie
Peter van Berckel
Over Natuurvoeding & Fermentatie
Peter van Berckel is fermentatie-expert, natuurvoedingskundige, kok, docent en auteur. Hij geeft veel workshops over fermenteren en vertelt graag over de technieken, culturele achtergronden en gezondheidsvoordelen. Zijn kookboek over fermenteren verscheen in 2018: Tsukémono – snelle groentefermentaties uit Japan.
“Fermenteren zit in mijn genen. Mijn voorvaderen waren fermenterende jeneverdestilleerders en bierbrouwers: de familie Van Berckel was vanaf 1700 eigenaar van Bierbrouwerij De Gekroonde P in Delft.”
Website: https://petervanberckel.nl
E-mail: info@petervanberckel.nl
Good, Clean & Fair bij Natuurvoeding & Fermentatie
Peter is al ruim dertig jaar bezig met natuurvoeding, voedingsbewustzijn en duurzaamheid.
Duurzaamheid is een onderwerp dat bij hem continue onder de aandacht valt.
Slow Food Professionals Community
Peter draagt kennis over natuurvoeding en fermentatie bij aan onze community!
Meer food professionals leren kennen?
Ontdek de food professionals die zijn aangesloten bij Slow Food.