Natuur Goed

Siem & Conradine

Natuur Goed

Siem & Conradine

Over Natuur Goed

De eetbare natuurtuin, Natuur Goed Texel, is een ontdekkingstocht naar wat de natuur te bieden heeft. Een mooie plek om te vertoeven die de basis biedt voor een lunch uit de natuur of anders. We maken thee van (on)kruiden, jam van bekende en onbekende bessensoorten, oogsten kruiden voor de keuken en komend jaar bereiden we het sortiment uit met Soepen uit de natuur. Een voorbeeldtuin waarbij we onze kennis en ervaring met klimaatbestendig en biodivers graag delen.

Website: https://natuurgoed.org

E-mail: tuin@natuurgoed.org

Good, Clean & Fair bij Natuur Goed

We passen de Slow Food principes toe door ruimte te geven aan wat de natuur biedt. We grijpen alleen in als het nodig lijkt voor het totaal, maar altijd met handwerk en gebruik makend van de natuur als beheerder. Het terrein is een dynamisch geheel, waarbij niets voor altijd is.

Duurzaam is ons uitgangspunt. We gaan in de komende tijd wel graag de breedte opzoeken door waterbeheer, hitte en biodiversiteit nog verder uit te bouwen.

Slow Food Professionals Community

Siem & Conradine dragen hun ervaring met grond, water en beplanting in samenhang met elkaar bij aan Slow Food Professionals. Deze kennis delen ze graag met wie erom vraagt.

"We sluiten aan bij Slow Food Professionals omdat we een diep geloof hebben in de kracht van de natuur. De huidige erosie- en voedselproblemen laten zich niet technisch op lossen. De inzet van het probleemoplossend vermogen van de natuur vraagt de aandacht. Wij hebben behoefte aan contact met gelijkgestemden."

Siem van Tatenhove en Conradine de Reus

Eigenaar

Meer food professionals leren kennen?

Ontdek de food professionals die zijn aangesloten bij Slow Food.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!