Jeroen van Nijnatten Traiteur

Jeroen van Nijnatten

Jeroen van Nijnatten Traiteur

Jeroen van Nijnatten

Over Jeroen van Nijnatten

Mijn bedrijf bestaat uit opdrachten van particulieren en bedrijven die zoeken naar ambachtelijke en luxe catering met een persoonlijke touch. Ik maak alles zelf, kijk naar de wensen van de opdrachtgever en verwerk dan ook het verhaal van de streekproducten en Ark van de Smaak producenten hier in. Al deze toegevoegde waarde proef je terug in het eindproduct en resulteert in enthousiaste reacties.

Adres: Abstederdijk 233, 3582 BJ Utrecht

E-mail: jbdvannijnatten@zonnet.nl

Website: Jeroen van Nijnatten Traiteur

Good, Clean & Fair bij Jeroen van Nijnatten

Aangezien ik al 25 jaar mijn producten, gerechten en hapjes zelf maak is het niet verwonderlijk om de principes van Good, Clean & Fair te omarmen. Naast dat het jezelf verrijkt heb je een goed verhaal voor een betere en lekkerdere wereld waar wij allen recht op hebben!

Iedere dag leer ik meer, kom ik met enthousiaste collega’s en producenten in aanraking die mij helpen in de transitie naar een bedrijf met zoveel mogelijk eerlijke en lekkere producten en grondstoffen, zodat ik dit met trots weer kan presenteren aan mijn gasten.

De Slow Food Professionals Community

Ik ben mede vrijwilliger bij de Slow Food Professionals en ben actief met recepturen maken en soms neem ik een interview af met een streekproducent. Daarnaast is het een streven van mij om meer professionals actief op te zoeken.

"Ik verwerk het verhaal van streekproducten en Ark van de Smaak producten in mijn gerechten"

Jeroen

Traiteur

Meer food professionals leren kennen?

Ontdek de food professionals die zijn aangesloten bij Slow Food.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!