InstockMarket

Selma Seddik

InstockMarket

Selma Seddik

Over InstockMarket

InstockMarket werkt samen met 85 boeren, telers, producenten en tussenhandelaren die hun producten niet verloren willen laten gaan. We ontvangen de producten in hun Food Rescue Center in Diemen en checken deze nogmaals op kwaliteit voordat we de producten online zetten op InstockMarket.nl. Koks kunnen deze producten vervolgens bestellen. Zo gaan wij voedselverspilling tegen.

Ook de non-alcoholische dranken zijn bij ons parels. Denk aan huisgemaakte kombucha’s, waterkefirs, cold pressed sappen en siropen, alles afgestemd op de gerechten

Website: instockmarket.nl

E-mail: Mail

Good, Clean & Fair bij InstockMarket

Bij voedselverspilling gaat niet alleen het eten verloren, maar ook alle landbouwgrond, energie, water en CO2-uitstoot voor de productie hiervan. Dit heeft een enorme impact op onze aarde. Enorm zonde, al helemaal als je weet dat voedselverspilling in de meeste gevallen onnodig is (overschotten, cosmetische afwijking). Doordat InstockMarket deze producten redt, hoeven de producenten hun producten niet weg te gooien en kan de horeca gemakkelijk een duurzame snap maken.

We zijn altijd bezig om ons bedrijf te verduurzamen. Nu zijn we bijvoorbeeld bezig om duurzame stappen te zetten in het logistieke deel van het bedrijf.

Slow Food Professionals Community

Selma Seddik is een inspiratiebron om voedselverspilling tegen te gaan voor de Slow Food Professionals Community.

"We zijn als bedrijf altijd opzoek naar hoe we het voedselsysteem kunnen verbeteren. Wij dragen ons steentje bij door voedselverspilling tegen te gaan, maar we leren ook graag van andere hoe zij zich inzetten. "

Selma Seddik

Co-founder & Eigenaar

Meer food professionals leren kennen?

Ontdek de food professionals die zijn aangesloten bij Slow Food.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!