Het Smakenatelier

Susan Wanders

Het Smakenatelier

Susan Wanders

Over Het Smakenatelier

Ik run een team locatie (drie ruimtes met een besloten stadstuin, een ontwikkelkeuken en stadslogement) voor de ontwikkeling van betekenisvol ondernemerschap. Het is een plek waar gastronomie, beleving en ondernemerschap samen komen. Ik bied kansen voor starters, ik werk veel met lokale leveranciers om een lekker, ambachtelijk en eerlijk product aan te bieden en laat professionals kennis maken met streekproducten uit de Betuwe.

Adres: Kerkstraat 4 4116 BL Buren

E-mail: welkom@hetsmakenatelier.nl

Website: Het Smakenatelier

Good, Clean & Fair bij Het Smakenatelier

Ik doe alleen zaken met mensen die liefde hebben voor hun product en bezig zijn met de toekomst van onze planeet. Wat ik doe en aanbied, is met liefde en respect voor het welzijn mens, dier en natuur. Geïnspireerd door Ubuntu.

Als hoeder van een erfgoed locatie (rijksmonument) kijk ik naar wat er mogelijk is en hoe we zorgvuldig met deze locatie om kunnen gaan.

De Slow Food Professionals Community

Ik ben me er van bewust dat het cruciaal is om ons voedselsysteem eerlijker en duurzamer te maken en zie kansen voor mezelf en de nieuwe generatie ondernemers. Ik draag daar graag mijn steentje aan bij. Ik ben continu op zoek naar inspiratie in de natuur, verbinding en mogelijkheden om samen te werken. Voor zowel de locatie als het begeleiden van restaurantondernemers met een betekenisvol foodconcept.

"Aan de Slow Food Professionals Community draag ik kennis, ervaring, netwerk, wijsheid, faciliteiten bij"

Meer food professionals leren kennen?

Ontdek de food professionals die zijn aangesloten bij Slow Food.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!