De Veldkeuken

René van der Veer

De Veldkeuken

René van der Veer

Over de Veldkeuken

De Veldkeuken bestaat uit een restaurant en bakkerij op landgoed Amelisweerd. Wij werken biologisch en zo veel mogelijk streekgebonden. We bakken desembrood van lokaal graan wat wij zelf malen.

Website: Veldkeuken.nl

E-mail: info@veldkeuken.nl

Good, Clean & Fair bij de Veldkeuken

Wij gebruiken zoveel mogelijk producten uit de directe omgeving, en betalen daar een eerlijke prijs voor, dat doen we omdat we in een kleinschalige economie geloven waarbij de consument weer in contact komt met zijn voeding. Transparant van veld tot bord.

Wij blijven zoeken naar verduurzaming van ons bedrijf, we hebben oa nog de wens om meer stroom zelf op te wekken dmv zonnepanelen, wat nu nog niet mogelijk is omdat wij in rijksmonumentale gebouwen ondernemen. Verder is onze bakkerij volledig. Werkzaam op stroom en wordt er verwarmt met warmte pompen.

Slow Food Professionals Community

René van der Veer draagt kennis op het gebied van lokaal samenwerken, korte keten van graan tot brood, volledig biologisch werken bij aan de Slow Food Professionals Community. De Veldkeuken heeft al 25 jaar aan ervaring om op deze wijze te ondernemen!

"Wij voelen ons thuis bij Slowfood, persoonlijk en professioneel. Het is inspirerend om collega’s en anderen met dezelfde visie en drijfveren te kennen, ontmoeten en mee samen op te trekken."

René van der Veer

Eigenaar & Chef bakker

Meer food professionals leren kennen?

Ontdek de food professionals die zijn aangesloten bij Slow Food.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!