Bronckhorster Beef

Romy Mentink

Bronckhorster Beef

Romy Mentink

Over Bronckhorster Beef

Bronckhorster Beef is een kleinschalig en natuurinclusieve boerderij waar natuur, dier en kwaliteit voorop staat. Je vindt bij Bronckhoster Wagyu- en Black Angus runderen, beide 100% raszuiver en grasgevoerd. Deze rassen staan wereldwijd bekend om de vleeskwaliteit, die wordt gekenmerkt door een hoge marmering en diepe smaak. De runderen groeien rustig op in een familiekudde en blijven lange tijd op de boerderij. Doordat ze producten zelf vermarkten in de boerderijwinkel en webshop houden ze de keten kort en kunnen ze de consument een duurzaam en heerlijk stukje vlees aanbieden.

Website: www.bronckhorsterbeef.nl

E-mail: bronckhorsterbeef@outlook.com

Good, Clean & Fair bij Bronckhorster Beef Beef

Met de luxe runderrassen zorgen ze voor een kwalitatief goed product dat bestempeld is als het beste vlees ter wereld. Door de runderen op een natuurinclusieve manier te houden met veel oog voor dierwelzijn, geen bestrijdingsmiddelen & kunstmest te gebruiken en de runderen rustig te laten groeien met kruidenrijk gras, dragen ze bij aan een duurzaam product met oog voor de natuur en biodiversiteit. Omdat ze de keten kort houden en het product zelf verkopen aan de consument kunnen we het voor een eerlijke prijs verkopen.

In de afgelopen jaren heeft Bronckhorster Beef al veel geïnvesteerd in een gezonden bodem. Denk bijvoorbeeld aan het opbrengen van klei, veel beweiding, kruidenmengsels inzaaien, alleen vaste mest met stro en nog veel meer. Ook zijn er zonnepanelen geplaatst waardoor ze bijna genoeg zelf opwekken voor de energiebehoefte.

Slow Food Professionals Community

Ons product past naar onze mening goed bij waar Slow Food voor staat. Het is fijn om te leren van de ondernemers en met elkaar de Achterhoek mooi op de kaart te zetten.

"Vooral het netwerken met ondernemers met dezelfde uitgangspunten is erg waardevol. "

Romy Mentink

Eigenaar

Meer food professionals leren kennen?

Ontdek de food professionals die zijn aangesloten bij Slow Food.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!