Bakkerij Lavett

Kay Krijnen

Bakkerij Lavett

Kay Krijnen

Over Bakkerij Lavett

Lavett is een ambachtelijke desembakkerij in Utrecht. Hier bakken we handgemaakte desembroden in de steenoven. Met graan van lokale natuurakkers, biologische ingrediënten, tijd en liefde maken we gezond brood vol smaak. En, we bakken met een missie: onze broden zorgen voor meer akkerbloemen, vlinders, bijen en bodemleven.

Adres: Eendrachtlaan 100, 3526LB Utrecht

E-mail: bakkerij@lavett.nl

Website: Bakkerij Lavett

Good, Clean & Fair bij Bakkerij Lavett

Good: we streven naar maximale smaak en nemen daarvoor risico’s

Clean: We werken 100% biologisch, en daarbij zoveel mogelijk natuurinclusief met Nederlands graan

Fair: Dankzij een korte keten met zowel boer als afnemers weten we zeker dat iedereen tevreden is.

De bakkerij wil in de toekomst ook meer gaan bakken uit de directe natuur, bijvoorbeeld uit voedselbossen. Ook hebben we plannen om zelf beleg te ontwikkelen gemaakt van lokaal geteelde grondstoffen.

De Slow Food Professionals Community

Bakkerij Lavett brengt de Professionals Community creatief ondernemerschap en veel samenwerking

"Om verschil te maken wil ik samenwerken met anderen. Samen kunnen de keten veranderen en impact maken op vlakken als biodiversiteit. "

Kay Krijnen

Eigenaar & bakker

Meer food professionals leren kennen?

Ontdek de food professionals die zijn aangesloten bij Slow Food.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!