Elegast Cidery

Arjen Meeuwsen

Elegast Cidery

Arjen Meeuwsen

Over Elegast Cidery

Bij Elegast Cidery maken we ambachtelijke ciders van fruit uit onbespoten hoogstamboomgaarden en voedselbossen in de Betuwe, Vechtstreek en de Kromme Rijnstreek. De ciders zijn wildvergist, droog, fris en vol van smaak. We zijn de eerste biologisch gecertificeerde cidermaker van Nederland, en met onze professionele aanpak zetten we Nederlandse cider op de kaart.

Elegast Cidery biedt de Professionals Community ondernemerservaring en ervaring in het werken met boomgaarden en voedselbossen en kennis van het maakproces.

Adres: Langbroekerdijk B 14, 3947BB Langbroek

E-mail: info@elegastcider.nl

Website: Elegast Cidery

Good, Clean & Fair bij Elegast

Ons fruit is onbespoten en door het af te nemen ondersteunen we oude hoogstamboomgaarden en nieuwe voedselbossen. De ciders zijn wild vergist, 100% sap en met gebruik van zo min mogelijk sulfiet.

We hebben al een elektrische bus en FSC papieren etiketten met plantaardige inkt. We gaan nog besparen op het verminderen van koelcel-gebruik en daarmee samenhangend transport voor de oogst.

De Slow Food Professionals Community

De Slow Food Professionals Community (SFPC) is een platform waar gelijkgestemde voedselondernemers elkaar kunnen vinden, om ideeën en kennis uit te wisselen, en om de vele uitdagingen op weg naar een duurzaam voedselsysteem gezamenlijk aan te gaan.

Ontdekken wie de andere Slow Food Professionals zijn? Klik hier voor de volledige Community!

Contact opnemen met Elegast? info@elegastcider.nl

"We delen graag kennis en bouwen ons netwerk uit om onze cider te verkopen."

Arjen Meeuwsen

Cidermaker

Meer food professionals leren kennen?

Ontdek de food professionals die zijn aangesloten bij Slow Food.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!