Studente, auteur en liefhebber van natuur, planten, lekker eten, eerlijke handel en lieve mensen.

Mijn naam is Louise Koning, 18 jaar (ja, een echt jonkie). Ik ben dit jaar aan het afstuderen als diëtiste. Mijn passie voor voeding, en het zien van voeding als voeding, en niet als vulmiddel of makkelijke handel, heeft mij al vele mooie dingen gebracht, mensen laten helpen om gezonder te eten, en een prachtig boek leren schrijven.

Toen ik Slow Food Amsterdam vond, is dat vuurtje al snel wat harder gaan branden. Mijn reden voor deelname is dan ook voornamelijk om zoveel mogelijk te leren van anderen, inspirerende mensen te ontmoeten, en mijn passie om te zetten in betekenisvol werk. En zeker niet weg te denken: lekkere, eerlijke en natuurlijke producten tijdens borrels te ontdekken en te eten.

Ik hoop jullie daarom snel te zien! 

Een hele fijne dag verder, groetjes

Louise

 

Voor ik het vergeet: mijn boek is geschreven in het Engels, en genaamd ’Small steps to a New you’. Voor degenen die het leuk vinden om te lezen: het is vooralsnog alleen verkrijgbaar als Ebook. Hieronder vind je de link voor KOBO. Ook is het boek verkrijgbaar op Amazon, Bol.com etc.

https://www.kobo.com/nl/nl/ebook/small-steps-to-a-new-you

 

   

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!