Mijn naam is Joost van Run, een 47-jarige vader van 3, woonachtig in Amsterdam.

Drie jaar geleden ben ik getroffen door een beroerte, waardoor ik afgekeurd ben voor een werkend leven. Ineens stond mijn professionele leven, in de internationale marketing en sales van levensmiddelen ingrediënten, stil en de vraag rees hoe mijn leven verder zinvol vorm te geven, gebruikmakend van mijn ervaring, netwerk en kennis?

Behoud lokaal, culinair erfgoed

Een hobby die mij zeer ontspant, is koken en proeven. Daar ik in het verleden, tijdens vakanties in Piemonte al kennis had gemaakt met Slow Food, was een mogelijke match snel gemaakt. Na een sollicitatie mag ik me gelukkig gaan inzetten voor het behoud van het locale, culinair erfgoed hier in Amsterdam bij Slow Food Amsterdam, als kandidaat secretaris.

Verbinding & betrokkenheid

Naast de vele goede initiatieven als borrels, aanwezigheid bij markten en programma’s als ‘Kiss the Ground’, kijk ik er zeer naar uit mijn kennis en ervaring in te zetten om de impact van Slow Food Amsterdam te vergroten, ondermeer door het gestalte geven van een professionelere en robuustere organisatie, waar zich nog meer mensen bij verbonden en betrokken kunnen voelen.

Ik hoop jullie snel te treffen om, onder genot van een drankje, van gedachten te wisselen over smaak, en de oorsprong ervan!

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!