Hi, Mijn naam is Eva. Ik ben Duitse, en woon al 14 jaar in Amsterdam.

In augustus 2021 ben ik lid geworden van Slow Food Amsterdam.

Zolang ik me kan herinneren, ben ik geïnteresseerd in duurzaam, biologisch en lokaal eten. Ik ben één van die mensen, die koken als een ontspannende hobby ziet. Ik vind het zelfs leuk om de boodschappen te doen. Op die manier ontdek ik altijd weer nieuwe winkels in Amsterdam met een bijzonder verhaal en/of met bijzondere producten.

Via de Vrijwilligers Centrale Amsterdam heb ik me aangemeld als evenementen ondersteuner bij Slow Food Amsterdam. Het duurde niet lang, of ik stond op de markt en heb bezoekers Amsterdamse Ossenworst 1746, gemberbolussen en ingelegde gele komkommer laten proeven.

Lid van Slow Food Amsterdam te zijn, betekent ook ontzettend veel leuke mensen te ontmoeten en interessante gesprekken te voeren. Het is gewoon inspirerend!

Eva Brockmann

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!