Afgelopen juni trokken wij eropuit met de fiets om voor Slow Food Rotterdam een fietsroute uit te stippelen. Met ze drieën reden we door de stad op zoek naar lekkernijen waar we een heerlijk diner mee konden maken. In een stad als Rotterdam is dat natuurlijk geen probleem want het stikt er van het lekkere eten, maar dan moet je natuurlijk wel weten waar je moet zijn. De route is al enige tijd af. Helaas hadden wij door wat organisatorische tegenvallers nog niet de route op de website kunnen plaatsen. Nu staat de route eindelijk online en kan iedereen die Rotterdam bezoekt er gebruik van maken. Het recept voor de heerlijke voorjaarsalade is wellicht een beetje laat in het jaar, maar gelukkig zijn bijna alle ingrediënten nog steeds in het seizoen. In onderstaand document vind je alle informatie over de route:

De fietsroute voor google maps kan je ook vinden via deze link: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1y-Lteo1xDwv5yJXIocqf6oxaB5vS164x&usp=sharing

We zijn van plan om in de toekomst nog meer routes te maken door Rotterdam. Heb je op- of aanmerkingen over de fietsroute laat het ons dan weten (rotterdam@slowfood.nl).

 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!