Groene topkok Jean Thoma van De Sjuut gaat op 29 augustus weer in hun eigen tuin ‘Koake in ein loak’. Die unieke manier van koken kun je zelf meemaken en van genieten!

Topkok Jean Thoma, uiteraard ook lid van de Slow Food Koks Alliantie én ambassadeur van ons Slow Food Presidium Limburgse Stroop vertelt:

Op zondag 29 augustus gaan we weer op de oeroude manier van ‘Koake in ein loak’, dus met een kuiloven, aan de slag om een heerlijke maaltijd te bereiden. Lekker, puur en eerlijk!

We hebben voor jullie een interessant en smakelijk dagprogramma opgesteld:

11.00 uur: aankomst met koffie, thee met iets lekkers.

Trouwens: Echte vuurliefhebbers zijn al om 08.00 uur welkom om het aanmaken van het vuur mee te maken.

Na de koffie gaan we een Bokkenrijderswandeling maken o.l.v. de ervaren en deskundige gids Frits Schoonbrood. Hij wijst ons de weg door het bokkenrijdersland. Tijdens de wandeling is er een rustmoment. Op die stopplaats serveren we een hapje en een drankje.

Daarna lopen we terug naar de onze mooie tuin waar we het feestmaal uit graven. We eten dat daar lekker op. Uiteraard vergezelt van een goed glas! Heeft u belangstelling, laat ons dat weten! Reserveren via info@sjuut.nl. Daarna ontvangt u een bevestiging met verdere gegevens. U kunt kiezen voor een all in-dag-arrangement, dit kost € 67,50  Of u komt vanaf 17.00 uur en bent alleen de avond aanwezig. Dit kost € 55,-

In het ‘loak’ zit alleen vlees. Eventueel vis of vegetarisch is mogelijk, wel van te voren bij de reservering op geven.

We hopen u in onze groentetuin te ontmoeten om kennis te maken met deze unieke manier van koken.

 

Meer info over de Bokkenrijders op www.sjtigs.eu

Meer info over ons restaurant Aan Sjuuteänjd: www.sjuut.nl

 

Leden van Slow Food Limburg betalen voor een dag-arrangement  € 57,50 i.p.v. € 67,50! Wil jij erbij zijn? Meld je dan voor 21 augustus aan bij limburg@slowfood.nl

 

 

 

 

Jean en Sonja Thoma

Restaurant Aan Sjuuteeänjd

Dorpsstraat 74

6365 BH Schinnen

+31 (0)46-4431767

www.sjuut.nl

info@sjuut.nl

https://sjuut.nl/2020/08/22/koake-in-ein-loak/

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!