Wij, Ineke Verkade en Dick Bark openden zes jaar geleden onze winkel “Boerderijzuivel & meer” in hartje Delft. Door medische omstandigheden worden wij min of meer gedwongen onze zaak van de hand te doen. Wij zoeken nu een opvolger die dezelfde passie voor boerenkaas heeft als wij.

Tekst // Ineke Verkade en Dick Bark

De winkel van ruim 50 vierkante meter zit in een mooi historisch oud pand tegenover de Oude Kerk in het centrum van Delft. Het pand wordt door ons all-in gehuurd. Het is een toplocatie, met veel winkelend publiek. De winkel loopt enorm goed en is financieel super gezond. In de winkel verkopen wij zeventig á tachtig soorten uitsluitend Nederlandse kazen. Wij verkopen het neusje van de zalm aan boerenkaas en zijn kritisch wat er in de winkel mag liggen.

De inkoop doen wij zelf, we halen de kazen zelf op bij de producenten en kennen dus het verhaal wat iedere kaas heeft. Onze klanten zijn zeer kritisch op de producten en denken vaak mee over wat we inkopen.

Wij willen onze winkel het liefst overdragen aan iemand die de zaak op ongeveer dezelfde voet wil voortzetten. Geïnteresseerden kunnen contact met ons opnemen via: info@boerderijzuiveldelft.nl 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!