Wil jij je in ons team actief inzetten voor evenementen en activiteiten met de boeren en koks uit je eigen streek? En met ons samen werken aan een voedselsysteem met lekker, puur en eerlijk eten voor iedereen?

Doe met ons mee. In een enthousiast en gezellig team. Het betrokken vrijwilligerswerk neemt ca 1-2 uur per week in beslag. We komen 10 x per jaar bijeen voor overleg en planning van events. En, je kunt er zoveel extra energie aan besteden als jij wilt. Je bent natuurlijk zelf ook te vinden bij de activiteiten die we organiseren.

Ben je geïnteresseerd in lokaal eten, met smaak, eerlijk en puur gemaakt? Woon je in Brabant? Heb je kennis en een netwerk onder boeren en koks, dan is dat een voordeel.Kijk ook eens op slowfoodbrabant.nl en slowfood.nl voor meer info over onze activiteiten en het huidige team.

Wil je meer weten, reageer dan graag voor 28 december a.s. op info@slowfoodbrabant.nl met een vraag, bericht en/of kort CV. Dan nemen we contact met je op. Of bel met ons ; Arien op 0627016616 of Caroline 0629547226

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!