Wil je nog meer uit je moestuin halen? Nog beter leren hoe je verschillende gewassen ecologisch kan inzetten? Of juist leren wat de theorie is achter het ecologisch moestuinieren? Dat komt goed uit, want MijnStadstuin gaat weer van start met de 4-daagse Ecologische Moestuin Cursus voor beginners.                                      

Je begint de dag met lessen over de theorie door moestuin expert Friso. Daarna zal je deze lessen meteen gaan toepassen in de praktijk. Door het maken van een teeltplan, het zaaien van gewassen, het aanplanten van groenten, het bouwen van een constructie voor je planten of het op de juiste manier oogsten!

Je leert bijvoorbeeld hoe en wanneer verschillende groenten en fruit het beste gezaaid, geplant, verzorgd en geoogst kunnen worden. Je leert hoe je voor jouw moestuin een teeltplan kan maken.

 

 

En je leert algemene vaardigheden die elke moestuinier zou moeten hebben zoals composteren, wieden, het op de juiste manier bewerken van de grond zodat deze zo vruchtbaar mogelijk is!

Na het volgen van deze cursus heb je gedegen basiskennis van alles wat er komt kijken bij het ontwerpen, onderhouden en genieten van een moestuin.

Voor data en prijzen ga naar:  MijnStadstuin.eventgoose.com

 

MijnStadstuin. Nico Broekhuysenweg 22, 1067 HT, Amsterdam.      Instagram  ,  Facebook  ,   LinkedIn      

 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!