WIJ BESTAAN 15 JAAR! WORD JIJ OOK LID?

MEI-ACTIE: WORD LID EN KRIJG ‘DE ARK VAN DE SMAAK’ CADEAU!

De vereniging Slow Food Nederland bestaat op 18 mei 2023 maar liefst 15 jaar. En wie jarig is, trakteert! Daarom ontvangt iedereen die in mei lid wordt ons boek ‘De Ark van de Smaak in Nederland‘ – een boek over het gastronomisch erfgoed van Nederland – als welkomstcadeau. Daarnaast ontvang je eenmalig €15 korting op een jaarlidmaatschap. Deze actie geldt van 1 t/m 31 mei 2023.

NIEUW: CADEAULIDMAATSCHAP

Geef een jaarlidmaatschap voor Slow Food Nederland cadeau aan iemand anders. Deze maand uiteraard ook tegen het gereduceerde tarief. Je beslist zelf of je het boek ook cadeau geeft, of zelf houdt. Deze actie geldt van 1 t/m 31 mei 2023. 

Contributieoverzicht

Deze mei-actie geldt voor individueel lidmaatschap.  

Nu tijdelijk €40 per jaar

(in plaats van het reguliere tarief van €55 per jaar)

Je ontvangt dus niet alleen het boek ‘De Ark van de Smaak in Nederland’ als welkomstcadeau, maar krijgt ook eenmalig €15 korting op een jaarlidmaatschap.

Wat is Slow Food?

Slow Food zet zich in voor good, clean en fair voedsel voor iedereen, maar dat kunnen we niet alleen. Met jouw hulp kunnen we deze boodschap verder verspreiden en zo maken we het voedselsysteem van onderop lekkerder, duurzamer en eerlijker. Kom in actie en word onderdeel van de Slow Food beweging!

VOLG ONS OP

SOCIAL MEDIA

  

LEES HIER MEER OVER JE LIDMAATSCHAP

 
Wat zijn de voordelen van een lidmaatschap?
Met jouw lidmaatschap steun je onze wereldwijde beweging én kan je diverse Slow Food activiteiten bezoeken. Oók in jouw regio vinden activiteiten plaats. Gepassioneerde vrijwilligers brengen producenten en consumenten samen. Dat doen ze door smaakvolle, inspirerende events, workshops, lezingen en proeverijen te organiseren. Met als doel het Slow Food gedachtegoed te verspreiden. Je vindt jouw community op www.slowfood.nl.

Daarnaast ontvang je onze maandelijkse nieuwsbrief in je inbox met de laatste ontwikkelingen en meest actuele verhalen van Slow Food communities bij jou in de buurt.

Wil jij aan de slag als vrijwilliger bij Slow Food? Neem dan contact op met een community bij jou in de buurt. Of steun ons online door Slow Food Nederland te volgen en liken op social media.

Wat gebeurt er met jouw bijdrage?
Met jouw steun zetten we ons in voor ‘Good, Clean & Fair voedsel voor iedereen’. Slow Food verenigt voedselveranderaars, van chefs
en producenten tot experts en kritische consumenten. Samen dragen we bij aan een duurzame toekomst van ons voedselsysteem. Dat doen we op verschillende manieren.

Ark van de Smaak
We beschermen bedreigde en kleinschalige kwaliteitsproducten door ze op te nemen in de Ark van de Smaak. Dit is een internationale catalogus die informatie over deze bijzondere producten bewaart en verspreid. Deze producten worden zorgvuldig geselecteerd. Door de productie en consumptie van deze bedreigde kwaliteitsproducten te stimuleren zorgen we er ook voor dat we de lokale biodiversiteit in stand houden.

Slow Food Koks Alliantie
Slow Food verenigt chefs die zich inzetten voor Good, Clean & Fair voedsel in de Slow Food Koks Alliantie. Deze chefs werken bijvoorbeeld met lokale, kleinschalig geproduceerde producten waaronder producten uit de Ark van de Smaak. Hiermee ondersteunen zij de productie van deze producten én verspreiden ze de kennis onder consumenten.

10.000 gardens for Africa
Een van de grootste internationale Slow Food projecten is 10.000 gardens for Africa. Op dit moment heeft het Slow Food netwerk meer dan 3000 ‘Good, Clean & Fair food gardens’ gerealiseerd in verschillende landen in Afrika. Het doel is om 10.000 van deze moestuinen te creëren, zodat een nieuwe generatie meer leert over het belang van biodiversiteit en toegang krijgt tot gezond en vers voedsel. Tegelijkertijd traint Slow Food een netwerk van lokale leiders die bijdragen aan een democratische en duurzame toekomst van het continent.

Terra Madre / Salone del Gusto
Om de twee jaar wordt het grootste Slow Food event ter wereld georganiseerd in Turijn: Terra Madre/Salone del Gusto. Tijdens dit meerdaags festival wordt het wereldwijde netwerk van voedselveranderaars samengebracht in Italië. Door middel van conferenties, workshops, tastings en de smaakmarkt versterken we de beweging én laten we nieuwe doelgroepen kennis maken met de Slow Food missie: Good, ‘Clean & Fair voedsel voor iedereen’.

Naast deze voorbeelden steun je met jouw lidmaatschap ook andere internationale, nationale en lokale Slow Food activiteiten. Ook in jouw regio vinden activiteiten plaats. Gepassioneerde vrijwilligers brengen producenten en consumenten samen. Dat doen ze door smaakvolle, inspirerende events, workshops, lezingen en proeverijen te organiseren. Met als doel het Slow Food gedachtegoed te verspreiden. Je vindt jouw community op www.slowfood.nl.

Mijn vraag staat er niet tussen...
Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!