HOEVE KAZAN GAAT CROWDFUNDEN EN JIJ KUNT MEEDOEN

Eindelijk… na meer dan een jaar gepraat, geteken, gereken (met name stikstof) en gewacht te hebben, rolde er bij de gemeente toch een goedkeuring uit. We (Hoeve Kazan) zijn dolblij dat we eindelijk verder kunnen bouwen aan onze droom om nog duurzamer te kunnen boeren. En het allermooiste hieraan: jij kunt met ons mee doen! We gaan namelijk crowdfunden voor een roundhouse. Een duurzame ronde houten stal, die ook nog eens super duurzaam wordt gebouwd.

Tekst // Hoeve Kazan

Investering
Ons doel is om nog duurzamer te boeren, voor en door de regio. Daarom hebben we besloten om een gedeelte van deze forse investering op te halen via een crowdfundactie. Zo kunnen we met elkaar investeren in het verduurzamen van onze streek. Jij zet jouw geld duurzaam aan het werk en wij zetten jouw geld in voor deze impactvolle investering. Zo dragen we met elkaar bij aan een beter dierenwelzijn en worden biodiversiteit, het klimaat, het landschap en onze arbeidsvreugde er ook beter van. Uiteraard staat hier een mooie vergoeding tegenover.

Vergoeding
We werken met verschillende vergoedingen, zoals producten van de boerderij of een vergoeding in valuta. Tegenwoordig gebruiken banken spaargeld vooral voor investeringen waar je zelf misschien niet achter staat en wordt er momenteel weinig tot geen rente over betaald. Naast dat we een gunstig rentetarief hanteren (hierover later meer), wordt je geld door crowdfunding ook nog eens super tastbaar geïnvesteerd. Je kunt bij wijze van iedere dag even je investering komen bekijken! Bovendien blijft het geld op deze manier in de regio (#supportyourlocals) en weet je dat het een veilige belegging is. We gaan namelijk aan de slag met het crowdfundplatform Crowdaboutnow, zodat alles juridisch verantwoord is.

We willen je graag nog veel meer vertellen over onze plannen. Daarom organiseren we in augustus een aantal informatie avonden waar we je graag voor uitnodigen.

De data voor deze bijeenkomsten zijn donderdag 5 en dinsdag 24 augustus van 20:00 tot 22:00. Meld je hiervoor aan, per avond is er ruimte voor maximaal 15 personen. Via info@hoevekazan.nl

Kijk voor meer info deze video!

Facebook

Meer blogs lezen?

Ark van de Smaak - Brabantse Grijze Zandboekweit

Brabantse Grijze Zandboekweit op de kaart

Eerder dit jaar vroegen we om tips over partijen Brabantse Grijze Zandboekweit, een Ark van de Smaak-ras dat we maar al te graag terug op de kaart...
Danielle Leoni - Slow Food Professionals

Chef-kok Danielle Leoni: “Er ligt macht in weten wat je eet”

  De Slow Food Professionals Community verbindt Food Professionals die werken aan een duurzamer, gezonder en eerlijker voedselsysteem. De...
Brood.Revolutie - Slow Food Professionals

Ons Dagelijks Desembrood: circulair van akker tot bakker

  ‘Plofbrood’ noemen ze het, fabrieksbrood. Zoals je het over plofkip hebt. Jolien van Es en Lotte Middelkoop van Brood.Revolutie in het...
Woeste Goesting - Christine Rolofs

Crowdfunding: Woeste Goesting, de wilde proeftuin van de Kempen

Help Christine Roelofs bij het realiseren van haar culinaire fotoboek 'Woeste Goesting, de wilde proeftuin van de Kempen'! Chef, kunstenaar, tuinder...
Edie Mukiibi

Slow Food-voorzitter Edie Mukiibi over Wereldvoedseldag

  Vandaag, 16 oktober, is het Wereldvoedseldag. Een dag waarop we stilstaan bij ons eten en aandacht vragen voor voedselonzekerheid. Want de...
Sheila Struyck - Lekker is dat! Slow Food Professionals

Lekker is dat | Sheila Struyck brengt kookboek over duurzaam koken uit

Slow Food Professional Sheila Struyck draait al enige tijd mee in de wereld van de duurzame gastronomie. Met haar plant-forward missie inspireert ze...
Alessandro Vargiu - Terra Madre

Terra Madre/Salone del Gusto 2024: Een Terugblik

Wij zijn de natuur. In de Italiaanse stad Turijn verandert het Parco Dora om de twee jaar in een groots gastronomisch festijn als Slow Food er...
De Kleischuur - Slow Food Professional

Bistro Flores, Restaurant Rotonde en De Kleischuur in de We’re Smart Green Guide

  We're Smart World riep de Green Guide in het leven om restaurants niet alleen te beoordelen op smaak en culinaire creativiteit, maar ook op...
Nevel Wid Ales

Nevel Wild Ales brouwt met Restaurant Rotonde en De Kleischuur

Twee Slow Food Professionals die de krachten bundelen om samen iets tofs neer te zetten: daar worden wij blij van. Zo brouwt Restaurant De...
Achterhoekse appels - Ark van de Smaak

Achterhoekse appels in de Ark van de Smaak

  “Bedreigde gastronomische pareltjes probeert Slow Food te koesteren in de Ark van de Smaak,” schreven Nelleke Don en André Brouwer...

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!