Kick off Eat Local Challenge met wethouder Lara de Brito

Van het veld naar de vork … Bij de productie van voedsel komt 20% van alle broeikasgassen vrij. Je weet dat broeikasgassen de opwarming van de aarde en als gevolg hiervan klimaatverandering veroorzaken. Ons voedsel is hiervan de dupe. Wereldwijd wordt ons voedsel in gevaar gebracht door droogte, overstromingen en watervervuiling. Het goede nieuws is […]

KAUWKOST debatreeks | Wild, natuurlijk

De succesvolle debattenreeks KAUWKOST van Slow Food Haarlem krijgt een vervolg! Op dinsdag 14 november is de aftrap van de nieuwe reeks met de aflevering Wild. Een controversieel voedselthema dat wel wat toelichting, uitdieping en nuancering kan gebruiken. Wild, natuurlijk!

KAUWKOST debatreeks | Wild, natuurlijk

De succesvolle debattenreeks KAUWKOST van Slow Food Haarlem krijgt een vervolg! Op dinsdag 14 november is de aftrap van de nieuwe reeks met de aflevering Wild. Een controversieel voedselthema dat wel wat toelichting, uitdieping en nuancering kan gebruiken. Wild, natuurlijk!

Birra Madre: bier bites in de forten van de Waterlinie

Utrecht , Nederland

Op 4, 5 en 11 en 12 november wordt bij verschillende brouwerijen in de regio de Birra Madre georganiseerd door Slow Food Utrecht in samenwerking met Slow Food Groene Hart en Slow Food Gooi, Eem en Vecht.

ALS WARME BROODJES #20

Pakhuis de Zwijger Piet Heinkade 179, Amsterdam, Nederland

Slow Food Youth Network Nederland neemt afscheid van Als Warme Broodjes, zoals we dat eigenlijk ook van vlees zouden moeten doen. Althans, voor een groot gedeelte. Want ondertussen weet iedereen het wel: minder vlees eten is goed voor het milieu. Maar hoe bereiken we dat? En als iedereen het weet, waarom doen we het dan […]

€5

Kraut Fund Fest Rotterdam

Kom jij als KrautFunder ook meehakken, -snijden en -draaien in onze ééndaagse Pop-Up Zuurkoolfabriek? Samen verwerken we 405 overbodige kolen tot 2400 kilo zuurkool. Daarmee redden we deze witte kolen en leer je in één moeite door fermenteren – een skill waar onze opa’s en oma’s moeiteloos de winter mee doorkwamen. Hoe word je KrautFunder? […]

€5

Kraut Fund Fest Rotterdam

Kom jij als KrautFunder ook meehakken, -snijden en -draaien in onze ééndaagse Pop-Up Zuurkoolfabriek? Samen verwerken we 405 overbodige kolen tot 2400 kilo zuurkool. Daarmee redden we deze witte kolen en leer je in één moeite door fermenteren – een skill waar onze opa’s en oma’s moeiteloos de winter mee doorkwamen. Hoe word je KrautFunder? […]

€5

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!