Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Midzomer tuindiner

06, 24^17:30 - 22:00


Midzomer tuindiner bij Anna Haen op zaterdag 24 juni van 17.30 – 22.00

Kom je samen met ons het midzomerfeest vieren bij Restaurant Anna Haen in Abcoude? Een idyllische buitenplek langs het riviertje de Gein in het Noordelijkste puntje van het Groene Hart.

Anna Haen gelooft in de kracht van puur, lokaal, buiten zijn, genieten van de natuur en de mensen om je heen. De gerechten zijn geïnspireerd op het seizoen en er wordt samen gewerkt met lokale leveranciers, o.a. Onze Groenteboer, die groente telen volgens regeneratieve landbouw. Waar mogelijk wordt gekozen voor biologische ingrediënten.

Stel je voor, we zitten met elkaar aan lange tafels in de tuin. In de leemoven knettert een vuurtje. Samen gaan we genieten van goed eten en mooie gesprekken. We starten met een welkomstdrankje en een antipasti borrelplank.
We maken met elkaar onder leiding van de koks van restaurant Anna Haen een zomerse salade met eetbare bloemen en 4 soorten pizza’s. Deze worden gebakken in de lemen pizza oven buiten in de tuin. De groenten voor de gerechten komen van Fabio en Anna van Onze Groenteboer.De maaltijd wordt afgesloten met een dessert van zuivel van Anna’s Hoeve, de boerderij naast Anna Haen.

Beleef samen met ons de langste dag op een bijzondere locatie.

Locatie:
Anna Haen
Gein Zuid 23a te Abcoude

Kosten en aanmelden:
€ 55,00 p.p. voor SF-leden/€ 59,50 p.p. voor niet SF-leden, incl. welkomstdrankje, excl. drankjes bij de maaltijd.

Aanmelden graag vòòr 12 juni 2023, via welkom@ slowfoodgroenehart.nl. Je ontvangt een mail ter bevestiging met betalingsgegevens!

Meer informatie:
06-46490187 (Carla Glorie)

Gegevens

Datum:
06, 24
Tijd:
17:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Anna Haen
Gein Zuid 23a
Abcoude, 1391JE
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!