Kerstkokkerellen met Slow Food Zeeland
11, 23^14:30 - 21:00
€40Slow Food Zeeland wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met alle heerlijkheden die onze Provincie voortbrengt. Heerlijkheden die duurzaam geproduceerd worden tegen een eerlijke prijs. Om dit te bereiken organiseren we leuke, lekkere en informatieve bijeenkomsten voor onze leden en geïnteresseerden.
Hierbij nodigen we je uit voor: Kerstkokkerellen met SlowFood Zeeland, op zaterdag 23 november 2024 in de keuken en restaurant van Culinair Gilde Zeeland.
Om 14.30 – 15.00 uur ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, daarna koken we gezamenlijk een 5 gangen vegetarisch feestmenu in de prachtige keuken van het Gilde. Onder leiding van Theo van Rijswijk, chef bij Culinair Gilde Zeeland, René Leenpoel en Anneke van Hootegem. Aansluitend dineren we in het sfeervolle restaurant ter plaatse.
Praktische informatie
Datum: 23 november
Tijd: 14:30 tot na het avondeten
Locatie: Culinair Gilde Zeeland, Meulwegje 3 te Heinkenszand.
Kosten: € 40,00 voor leden van Slow Food, € 50,00 voor niet-leden (exclusief drankjes, die reken je ter plaatse contant af).
Aanmelden: maak bovenstaand bedrag over op rekeningnummer: NL85RBRB8842972851 ten name van M.P. Leenpoel.