Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstchutneys maken

11, 22^19:00 - 21:30

€32,50

Derk Huizinga is lid van Slow Food IJsselvallei en vrijwilliger op de moestuin van Natuurmonumenten op Landgoed Hackfort in Vorden. Al jaren verdiept hij in het gebruik van de producten dat hij in de tuin helpt kweken. Ook zoekt hij voortdurend naar bijzondere smaken en vindt het leuk om nieuwe en bekende recepten te combineren.

De workshop Kerstchutneys maken was vorig jaar een groot succes. Vooral de unieke kastanjechutney was erg populair. Ook dit jaar is er weer een speciale workshop waarin we bijzondere chutneys maken voor het Kerstmenu!

Aanmelden: Derk of Keuken van Hackfort

Gegevens

Datum:
11, 22
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
€32,50
Evenement Categorie:
Site:
www.keukenvanhackfort.nl

Organisator

Derk Huizinga
E-mail
dehuizinga@hetnet.nl

Locatie

Keuken van Hackfort
Baakseweg 8
Vorden, 7251 RH
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!