Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kerstchutneys maken

11, 22^18:00 - 20:30

€32,50

Derk Huizinga is lid van Slow Food IJsselvallei en vrijwilliger op de moestuin van Natuurmonumenten op Landgoed Hackfort in Vorden. Al jaren verdiept hij in het gebruik van de producten dat hij in de tuin helpt kweken. Ook zoekt hij voortdurend naar bijzondere smaken en vindt het leuk om nieuwe en bekende recepten te combineren.

De workshop Kerstchutneys maken was vorig jaar een groot succes. Vooral de unieke kastanjechutney was erg populair. Ook dit jaar is er weer een speciale workshop waarin we bijzondere chutneys maken voor het Kerstmenu!

Aanmelden: Derk of Keuken van Hackfort

Gegevens

Datum:
11, 22
Tijd:
18:00 - 20:30
Kosten:
€32,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
www.keukenvanhackfort.nl

Organisatoren

Derk Huizinga
Keuken van Hackfort

Locatie

Keuken van Hackfort
Baakseweg 8
Vorden, 7251 RH
+ Google Maps
Website:
www.keukenvanhackfort.nl