Rotterzwam

Van koffiedik naar zwam naar bitterbal Bekroond circulair concept voor hoogwaardig hergebruik van koffiedik en productie van oesterzwammen en snacks. Specialist in het lokaal sluiten van kringlopen, creëren van bewustwording over duurzaamheid en de circulaire...
Ferm Fermentatie

Ferm Fermentatie

Vanuit Ferm deelt Margot met veel enthousiasme haar passie voor fermentatie door het delen van veel gestelde vragen& feiten over fermentatie, én het geven van fermentatieworkshops. Er is een continue vernieuwend aanbod van workshops op open inschrijving via de...
Het Smakenatelier

Het Smakenatelier

De thuisbasis waar opkomende foodondernemers en teams samenkomen om  elkaar te ont-moeten, zich te ontwikkelen en te overnachten
Kook Atelier op Oost

Kook Atelier op Oost

Een magische plek waar de natuur het hoogste en laatste woord heeft. Eet zilt, slaap zacht, en geniet zalig. Voel je thuis op Oost, een bewuste gastronomische bestemming aan het Texelse Wad.

Kaas en Meer

Kaas en Meer is een winkel in Ruurlo voor de liefhebber van (h)eerlijke kaas, brood en wijn. Ook kunt u hier terecht voor streekproducten en andere lekkernijen zoals mosterd, jam of koekjes.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!