door Dominic van Asseldonk | jul 17, 2023
Wij zijn gestart in 1992 door terug te gaan naar historische recepten en het traditionele rookproces. Aangevuld met handmatige verwerking tot een superieur eindproduct. “Gerookt met hout, vuur en liefde” Het uitgangspunt is de smaak die je overgrootmoeder zou...door Dominic van Asseldonk | jul 1, 2023
Fair Wines is al jaren specialist in het importeren van natuurwijnen en delicatessen. We importeren veel uit Italië, maar ook Frankrijk, Spanje, en een handjevol andere landen. Onze selectie bestaat voornamelijk uit ‘natuurlijke’ wijnen met als voorkeur biodynamisch...door Dominic van Asseldonk | jul 1, 2023
Mijn bedrijf bestaat uit opdrachten van particulieren en bedrijven die zoeken naar ambachtelijke en luxe catering met een persoonlijke touch. Ik maak alles zelf, kijk naar de wensen van de opdrachtgever en verwerk dan ook het verhaal van de streekproducten en Ark van...door Secretaris Slow Food | jun 14, 2023
Lavett is een ambachtelijke desembakkerij in Utrecht. Hier bakken we handgemaakte desembroden in de steenoven. Met graan van lokale natuurakkers, biologische ingrediënten, tijd en liefde maken we gezond brood vol smaak. En, we bakken met een missie: onze broden zorgen...door Secretaris Slow Food | jun 8, 2023
Gezond en duurzaam eten en drinken stimuleren, en laten zien hoe lekker dat is! Dat zindert door alle aderen van Van Leeuwen Catering. Wij zetten ons als familiebedrijf uit Leidschendam al sinds jaar en dag in voor verantwoorde en betaalbare catering in het onderwijs....