Verkoopadressen producten Werkgroep Winkel

Slow Food Amsterdam

Verkoopadressen Ossenworst 1746

Foto: Marike van der Werff

Slagerij Louman – Jordaan
Goudsbloemstraat 76, 1015 JR Amsterdam, Telefoon: 020 6220771

 

Fromagerie Abraham Kef
Marnixstraat 192, 1016 TJ Amsterdam, Telefoon: 020 420 0097

Czaar Peterstraat 137, 1018 PH Amsterdam, Telefoon: 020 233 7176

Van der Pekplein 1B, 1031 GZ Amsterdam, Telefoon: 020 737 0817

 

Frank’s Smokehouse Via de webshop: https://www.smokehouse.nl/webshop/

 

L’Amuse
Olympiaplein 111, 1077CV Amsterdam, Telefoon 020 6727670

Dokweg 21, 1976 CA IJmuiden, Telefoon 0255 510106

 

Caseus Amsterdam
Jan Evertsenstraat 29-h, 1057 BM Amsterdam, Telefoon 020 362 71 81

 

de Kaaskamer van Amsterdam
Runstraat 7, 1016 GJ Amsterdam, Telefoon 020 6233483

Klik HIER voor de folder over onze Ossenworst 1746.

Heb je een tip voor een winkel die de Ossenworst 1746 ook zou willen verkopen, of ben je zelf een winkelier en geïnteresseerd?
Mail naar: winkel@slowfoodamsterdam.nl

 

Verkoopadressen Ingelegde gele komkommer:

Ingelegde gele komkommer wordt op dit moment alleen maar vers uit de teil verkocht, omdat de oogst van de gele komkommers beperkt is.

De Leeuw Zuurwaren Vrijheidslaan 78, 1078 PP Amsterdam Telefoon: 020 662 8258

Geopend op donderdag, vrijdag en zondag van 9.00 tot 18.00 uur

https://deleeuwzuur.nl/

 

Kesbeke Adolf van Nassaustraat 3, 1055 RP Amsterdam Telefoon: 020 – 303 26 50

Geopend: woensdag t/m vrijdag van 11:00 – 17:00 Zaterdag van 10.00 tot 17.00

https://www.kesbeke.nl/ons-winkeltje.html

Klik HIER voor de folder over de ingelegde gele komkommer.

 

 

Verkoopadressen Gemberbolus

Te bestellen bij: Vos Kosher Catering,  via https://bolusfabriek.nl/ 

Ook te bestellen bij: 

De Leeuw Zuurwaren Vrijheidslaan 78, 1078 PP Amsterdam Telefoon: 020 662 8258 

Geopend op donderdag, vrijdag en zondag van 9.00 tot 18.00 uur 

https://deleeuwzuur.nl/  

Voor woensdag doorgeven, dan wordt het donderdag vers aangeleverd door Vos Kosher Catering 

  

Mouwes koshere delicatessen  Kastelenstraat 261, 1082 EG Amsterdam Telefoon 020 6610180 

Openingstijden: ma–do: 9:00 – 18:00 vrijdag: 07:30 – 14:00 zondag:  10:00 – 18:00 

https://www.mouwes.nl/ 

  

Davids Corner Kastelenstraat 69, 1083 CC Amsterdam Telefoon: 020 644 7567 

Openingstijden: ma–do 08:00 – 18:00 vrijdag: 07:30 – 15:00 zondag: 9:00 – 17:00 

Meestal op dinsdag gebakken, het beste van te voren bestellen 

https://www.facebook.com/Davids-Corner-139720782775811/ 

  

Broodhuys Meijer  Kastelenstraat 171 1082ED Amsterdam Telefoon: 020 661 4856 

Openingstijden: ma–do 08:00 – 18:00 vrijdag: 07:30 – 15:00 zondag: 9:00 – 17:00 

https://www.facebook.com/BroodhuysMeijer 

  

het Joods Historisch museum in het museum café Nieuwe Amstelstraat 1 1011 PL Amsterdam 

Openingstijden: ma–zo 10:00 – 17:00 

https://jck.nl/nl/locatie/joods-historisch-museum 

  

Aan het experimenteren met de gemberbolus: 

Baking Lab Linnaeusstraat 99, Amsterdam Telefoon+31 (0)20 240 0158 

https://www.bakinglab.nl/ 

  

Bettina bakt Van Woustraat 188A, 1073 LZ Amsterdam Telefoon: +31 20 662 7079 

http://www.bettinabakt.nl/ 

 

Meer blogs lezen?

Edie Mukiibi

Slow Food-voorzitter Edie Mukiibi over Wereldvoedseldag

  Vandaag, 16 oktober, is het Wereldvoedseldag. Een dag waarop we stilstaan bij ons eten en aandacht vragen voor voedselonzekerheid. Want de...
Sheila Struyck - Lekker is dat! Slow Food Professionals

Lekker is dat | Sheila Struyck brengt kookboek over duurzaam koken uit

Slow Food Professional Sheila Struyck draait al enige tijd mee in de wereld van de duurzame gastronomie. Met haar plant-forward missie inspireert ze...
Alessandro Vargiu - Terra Madre

Terra Madre/Salone del Gusto 2024: Een Terugblik

Wij zijn de natuur. In de Italiaanse stad Turijn verandert het Parco Dora om de twee jaar in een groots gastronomisch festijn als Slow Food er...
De Kleischuur - Slow Food Professional

Bistro Flores, Restaurant Rotonde en De Kleischuur in de We’re Smart Green Guide

  We're Smart World riep de Green Guide in het leven om restaurants niet alleen te beoordelen op smaak en culinaire creativiteit, maar ook op...
Nevel Wid Ales

Nevel Wild Ales brouwt met Restaurant Rotonde en De Kleischuur

Twee Slow Food Professionals die de krachten bundelen om samen iets tofs neer te zetten: daar worden wij blij van. Zo brouwt Restaurant De...
Achterhoekse appels - Ark van de Smaak

Achterhoekse appels in de Ark van de Smaak

  “Bedreigde gastronomische pareltjes probeert Slow Food te koesteren in de Ark van de Smaak,” schreven Nelleke Don en André Brouwer...
Slow Food Professional: GroenHartig

“Op deze schaal kun je gewassen telen die in het industriële voedselsysteem verloren zijn gegaan”

Op tien kilometer ten westen van het centrum van Amsterdam vind je GroenHartig: 0,4 hectare vol bijzondere groenten, fruitsoorten, kruiden en...
Pruimenproeverij Muiderslot

Welke pruimen sieren straks de Ark van de Smaak?

  Midden in wat misschien wel de bekendste pruimenboomgaard van Nederland is, de gaard bij het Muiderslot, organiseerden Slow Food Amsterdam en...
Slow Food Professionals @ Elegast

Terugblik: Slow Food Professionals bij Elegast Cidery

  Afgelopen zaterdag verzamelde een enthousiaste club Food Professionals zich in een van de perengaarden van Elegast Cidery. Na een ochtend...
kaaskamer hooi & klomp

In gesprek met Slow Food Professionals: Kaaskamer Hooi & Klomp

  De Slow Food Professionals Community verbindt Food Professionals die werken aan een duurzamer, gezonder en eerlijker voedselsysteem. De...

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!