TERRA MADRE INLOOP KOFFIE OP 12 DECEMBER

Om Terra Madre te vieren, organiseren we op zondagochtend 12 december tussen 9 en 12 uur een inloop koffie. We zijn te gast bij Wild Sage Foods: de gloednieuwe minimal waste, organic food store en deli aan de Ceintuurbaan 228 in Amsterdam.

Leuk als jullie – in 3 time slots gereguleerd – aanwaaien! Idee is dat iedereen 1 time slot van 1 uur kan boeken tussen 09.00 – 12.00 zodat we ons in kleine groepjes verdelen en ons aan de 1,5 meter kunnen houden.

Lokale producenten zullen aanwezig zijn om te vertellen over hun unieke, lokale en Ark van de Smaak producten. Jullie kunnen e.e.a. natuurlijk ook proeven!

Lijkt je het gaaf om bij deze primeur aanwezig te zijn? Meld je aan via deze link.

Slow Food Amsterdam is de organisator van deze ‘Inloop Koffie’ bij Wild Sage Foods.

 

 

 

Bij Wild Sage Foods maak je opnieuw verbinding met je eten, en maak je kennis met de lokale boeren en producenten achter jouw voedsel.

www.wildsagefoods.nl        www.instagram.com/wildsagefoods       Ceintuurbaan 228, 1072 GE, Amsterdam

 

 

Slow Food Amsterdam is onderdeel van het wereldwijde food netwerk dat zich sterk maakt voor een eerlijk, transparant, volhoudbaar en betaalbaar voedselsysteem. Dat doen we door workshops, tastings, presentaties, manifestaties en food events te organiseren, door te netwerken, onderzoek te doen, door beleidsbeïnvloe-ding en door middel van publicaties en samenwerkingsprojecten.

Meer blogs lezen?

Ark van de Smaak - Brabantse Grijze Zandboekweit

Brabantse Grijze Zandboekweit op de kaart

Eerder dit jaar vroegen we om tips over partijen Brabantse Grijze Zandboekweit, een Ark van de Smaak-ras dat we maar al te graag terug op de kaart...
Danielle Leoni - Slow Food Professionals

Chef-kok Danielle Leoni: “Er ligt macht in weten wat je eet”

  De Slow Food Professionals Community verbindt Food Professionals die werken aan een duurzamer, gezonder en eerlijker voedselsysteem. De...
Brood.Revolutie - Slow Food Professionals

Ons Dagelijks Desembrood: circulair van akker tot bakker

  ‘Plofbrood’ noemen ze het, fabrieksbrood. Zoals je het over plofkip hebt. Jolien van Es en Lotte Middelkoop van Brood.Revolutie in het...
Woeste Goesting - Christine Rolofs

Crowdfunding: Woeste Goesting, de wilde proeftuin van de Kempen

Help Christine Roelofs bij het realiseren van haar culinaire fotoboek 'Woeste Goesting, de wilde proeftuin van de Kempen'! Chef, kunstenaar, tuinder...
Edie Mukiibi

Slow Food-voorzitter Edie Mukiibi over Wereldvoedseldag

  Vandaag, 16 oktober, is het Wereldvoedseldag. Een dag waarop we stilstaan bij ons eten en aandacht vragen voor voedselonzekerheid. Want de...
Sheila Struyck - Lekker is dat! Slow Food Professionals

Lekker is dat | Sheila Struyck brengt kookboek over duurzaam koken uit

Slow Food Professional Sheila Struyck draait al enige tijd mee in de wereld van de duurzame gastronomie. Met haar plant-forward missie inspireert ze...
Alessandro Vargiu - Terra Madre

Terra Madre/Salone del Gusto 2024: Een Terugblik

Wij zijn de natuur. In de Italiaanse stad Turijn verandert het Parco Dora om de twee jaar in een groots gastronomisch festijn als Slow Food er...
De Kleischuur - Slow Food Professional

Bistro Flores, Restaurant Rotonde en De Kleischuur in de We’re Smart Green Guide

  We're Smart World riep de Green Guide in het leven om restaurants niet alleen te beoordelen op smaak en culinaire creativiteit, maar ook op...
Nevel Wid Ales

Nevel Wild Ales brouwt met Restaurant Rotonde en De Kleischuur

Twee Slow Food Professionals die de krachten bundelen om samen iets tofs neer te zetten: daar worden wij blij van. Zo brouwt Restaurant De...
Achterhoekse appels - Ark van de Smaak

Achterhoekse appels in de Ark van de Smaak

  “Bedreigde gastronomische pareltjes probeert Slow Food te koesteren in de Ark van de Smaak,” schreven Nelleke Don en André Brouwer...

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!