Oproep nieuwe bestuursleden

We zoeken 2 enthousiaste nieuwe bestuursleden, en een teamlid communicatie.

 

1.  BESTUURSLID   SECRETARIS
2. 
BESTUURSLID  PENNINGMEESTER
3. 
TEAMLID           COMMUNICATIE

 


Profiel bestuurslid, rol secretaris    ✏️   ✉️  

 

Door het vertrek van één van onze bestuursleden, vanwege drukte door een nieuwe baan, zijn we op zoek naar versterking. Naast enthousiasme en tijd zoeken we iemand met affiniteit en talent voor het structureren van onze maandelijkse vergaderingen en het bijhouden van de binnengekomen post. Andere taken zijn: het in samenspraak met de voorzitter plannen van de agenda van onze maandelijkse vergaderingen, het zorgen voor verslaglegging + actielijst, ervoor zorgen dat iedereen op tijd over de juiste informatie beschikt, en de stukken goed en inzichtelijk archiveren. Daarbij is het fijn als je handigheid hebt met Google docs.

 

Enthousiast geworden?

Voor meer informatie, meld je aan bij bestuur@slowfoodamsterdam.nl of bel met Leonie: 06 – 2906 7137

 


 

Profiel bestuurslid, rol penningmeester     ✏️  

 

We zoeken een persoon die kan optellen en aftrekken. Die weet hoe je de jaarcijfers moet opstellen.
Die Slow Food lid is, of de bereidheid heeft om dat te worden. Meedenkt met waar we ons geld aan besteden. Medebestuursleden informeert over de (florissante) stand van onze financiën en waar in het lopende jaar geld aan is uitgegeven. Het beheren van de financiën hoeft niet meer dan een uur per week in beslag te nemen met eenmaal per jaar een paar uurtjes extra voor de jaarcijfers.

Daarnaast neem je deel aan de bestuursvergaderingen eenmaal per maand, en ben je beschikbaar voor overleg over financiën. Reken daarvoor een extra uurtje per week.

 

Enthousiast?

Voor meer informatie, meld je aan bij bestuur@slowfoodamsterdam.nl of bel met Roel: 06 – 5334 8623

 


 

Profiel teamlid Communicatie     ✍ ✏️  ☎️

 

Schrijf je graag over actuele, lokale Slow food thema’s? Ben je als een van de eersten op de hoogte van het actuele, lokale food nieuws? Heb je journalistiek talent en een vlotte pen die de aandacht van onze lezers weet te pakken, en een glimlach ontfutselt op momenten dat de tekst daar om vraagt?

Weet je hoe je een Mailchimp nieuwsbrief en/of WordPress website kan vullen met inspirerende content, weet je alles over SEO…? Of ben jij ‘Insta proof’ en heb je oog voor eigentijds, authentiek beeld dat past bij Slow Food Amsterdam?

Dan zouden we superblij zijn met jouw hulp!

Je kunt zelf aangeven welke uren-besteding jou past. Wij helpen je graag op weg vanuit onze communicatie-strategie, en laten ons verrassen door jouw unieke bijdrage.

Kijk ter inspiratie naar onze artikelen op: slowfood.nl/amsterdam/
Heb jIj ideeën hoe we het Slow Food gedachtegoed op een inspirerende manier onder de aandacht kunnen brengen? Dan horen we dat ook graag!

 

Meld je nu aan bij het team: communicatie@slowfoodamsterdam.nl

Of bel Hester even, mocht je vragen hebben: 06 – 1144 2154

 

Meer blogs lezen?

Ark van de Smaak - Brabantse Grijze Zandboekweit

Brabantse Grijze Zandboekweit op de kaart

Eerder dit jaar vroegen we om tips over partijen Brabantse Grijze Zandboekweit, een Ark van de Smaak-ras dat we maar al te graag terug op de kaart...
Danielle Leoni - Slow Food Professionals

Chef-kok Danielle Leoni: “Er ligt macht in weten wat je eet”

  De Slow Food Professionals Community verbindt Food Professionals die werken aan een duurzamer, gezonder en eerlijker voedselsysteem. De...
Brood.Revolutie - Slow Food Professionals

Ons Dagelijks Desembrood: circulair van akker tot bakker

  ‘Plofbrood’ noemen ze het, fabrieksbrood. Zoals je het over plofkip hebt. Jolien van Es en Lotte Middelkoop van Brood.Revolutie in het...
Woeste Goesting - Christine Rolofs

Crowdfunding: Woeste Goesting, de wilde proeftuin van de Kempen

Help Christine Roelofs bij het realiseren van haar culinaire fotoboek 'Woeste Goesting, de wilde proeftuin van de Kempen'! Chef, kunstenaar, tuinder...
Edie Mukiibi

Slow Food-voorzitter Edie Mukiibi over Wereldvoedseldag

  Vandaag, 16 oktober, is het Wereldvoedseldag. Een dag waarop we stilstaan bij ons eten en aandacht vragen voor voedselonzekerheid. Want de...
Sheila Struyck - Lekker is dat! Slow Food Professionals

Lekker is dat | Sheila Struyck brengt kookboek over duurzaam koken uit

Slow Food Professional Sheila Struyck draait al enige tijd mee in de wereld van de duurzame gastronomie. Met haar plant-forward missie inspireert ze...
Alessandro Vargiu - Terra Madre

Terra Madre/Salone del Gusto 2024: Een Terugblik

Wij zijn de natuur. In de Italiaanse stad Turijn verandert het Parco Dora om de twee jaar in een groots gastronomisch festijn als Slow Food er...
De Kleischuur - Slow Food Professional

Bistro Flores, Restaurant Rotonde en De Kleischuur in de We’re Smart Green Guide

  We're Smart World riep de Green Guide in het leven om restaurants niet alleen te beoordelen op smaak en culinaire creativiteit, maar ook op...
Nevel Wid Ales

Nevel Wild Ales brouwt met Restaurant Rotonde en De Kleischuur

Twee Slow Food Professionals die de krachten bundelen om samen iets tofs neer te zetten: daar worden wij blij van. Zo brouwt Restaurant De...
Achterhoekse appels - Ark van de Smaak

Achterhoekse appels in de Ark van de Smaak

  “Bedreigde gastronomische pareltjes probeert Slow Food te koesteren in de Ark van de Smaak,” schreven Nelleke Don en André Brouwer...

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!