Sheila Struyck
Sheila Struyck
Over Sheila Struyck
Sheila is een Frans geschoolde chef met een plant forward missie. Een kokende optimist, schrijvende chef en inspirerende spreker. Een expert in duurzame gastronomie. Daarnaast werkt ze als culinair consultant en conceptontwikkelaar. Als klassiek Frans én vegan opgeleide chef kookt ze in de meest inspirerende keukens van Europa. Als culinair schrijver schrijft ze over internationale topchefs en ondernemers die voorop lopen in de eiwittransitie. Alles wat ze ziet en leert koppel ze aan haar 30 jaar ervaring in marketing en innovatie in het internationale bedrijfsleven, en zet ze in om bedrijven te helpen met het zetten van duurzame stappen en het vinden van een positionering die dat uitdraagt.
Website: www.sheilastruyck.nl/
E-mail: sheila@sheilastruyck.nl
Good, Clean & Fair bij Sheila Struyck
Aanstekelijk eten waar de planeet ook van geniet. Werken met groenten als uitgangspunt geeft eindeloos ruimte voor creativiteit en smaak. Zeker als je de klassieke Franse technieken erop loslaat. Ik ben echt gelukkig in de keuken als we met een fijn team kleurrijke en smaakvolle gerechten maken. Vol van smaak, afwisselend in texturen. Fine dining waar een carnivoor van watertandt. Waarvan gasten of klanten eigenlijk alleen maar zeggen: “heerlijk”. Ik kies voor biologisch, organic, no waste en diverse teams.
Elke dag een klein beetje beter, mijn focus ligt nu op water gebruik.
Slow Food Professionals Community
Sheila draagt haar optimisme en enthousiasme en haar internationale netwerk bij aan het netwerk
Meer food professionals leren kennen?
Ontdek de food professionals die zijn aangesloten bij Slow Food.