Kick off Eat Local Challenge met wethouder Lara de Brito
Van het veld naar de vork … Bij de productie van voedsel komt 20% van alle broeikasgassen vrij. Je weet dat broeikasgassen de opwarming van de aarde en als gevolg hiervan klimaatverandering veroorzaken. Ons voedsel is hiervan de dupe. Wereldwijd wordt ons voedsel in gevaar gebracht door droogte, overstromingen en watervervuiling. Het goede nieuws is […]
KAUWKOST debatreeks | Wild, natuurlijk
De succesvolle debattenreeks KAUWKOST van Slow Food Haarlem krijgt een vervolg! Op dinsdag 14 november is de aftrap van de nieuwe reeks met de aflevering Wild. Een controversieel voedselthema dat wel wat toelichting, uitdieping en nuancering kan gebruiken. Wild, natuurlijk!
KAUWKOST debatreeks | Wild, natuurlijk
De succesvolle debattenreeks KAUWKOST van Slow Food Haarlem krijgt een vervolg! Op dinsdag 14 november is de aftrap van de nieuwe reeks met de aflevering Wild. Een controversieel voedselthema dat wel wat toelichting, uitdieping en nuancering kan gebruiken. Wild, natuurlijk!
Birra Madre: bier bites in de forten van de Waterlinie
Utrecht , NederlandOp 4, 5 en 11 en 12 november wordt bij verschillende brouwerijen in de regio de Birra Madre georganiseerd door Slow Food Utrecht in samenwerking met Slow Food Groene Hart en Slow Food Gooi, Eem en Vecht.
ALS WARME BROODJES #20
Pakhuis de Zwijger Piet Heinkade 179, Amsterdam, NederlandSlow Food Youth Network Nederland neemt afscheid van Als Warme Broodjes, zoals we dat eigenlijk ook van vlees zouden moeten doen. Althans, voor een groot gedeelte. Want ondertussen weet iedereen het wel: minder vlees eten is goed voor het milieu. Maar hoe bereiken we dat? En als iedereen het weet, waarom doen we het dan […]