Vorig jaar werd op het allerlaatste moment het diner van de Twentse landgans in Lattrop bij Denekamp vanwege de lockdown afgelast. Enkele tientallen deelnemers en zeker de organisatoren waren teleurgesteld. Temeer daar het diner bedoeld was om de fokkers van de Twentse landgans een hart onder de riem te steken. Immers, door droogte in de afgelopen jaren staan heel veel Twentse broekgronden droog en is het regenwater erg schaars geworden.

We gaan het dit jaar op zaterdag 10 december (inloop vanaf 17 uur) – dat tevens de wereldwijde Terra Madre dag is – bij Erfgoed Bossem in Lattrop opnieuw proberen, ondanks alle stijgende kosten voor dezelfde prijs en indien gewenst kun je hier ook overnachten, in o.a. lodge tenten en sterrenkubussen nabij de Brandrode runderen. Stuur een e-mail naar: info@bossem.nl en informeer naar de (overnachtings-)mogelijkheden. René en Roel gaan er zeker laat naar de sterren kijken.

Reserveren diner & kosten

Je kunt reserveren via de website: www.bossem.nl/reserveren  Vermeld er wel bij als je SF-lid bent.

De kosten voor het diner, inclusief ontvangst, amuses, wijnen, koffie/thee na, zijn € 65,- per persoon voor Slow Food leden. Niet leden betalen € 75,- per persoon.

U kunt ter plaatse afrekenen (pin of contant).

 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!