SofieLiana

Sofie Zwagerman Villas Boas

SofieLiana

Sofie Zwagerman Villas Boas

Over SofieLiana

Als food concept creator adviseer ik bij food projecten, producenten en bedrijven met het beantwoorden van food vraagstukken (zowel in de uitwerking als in theorie). Dit kan gaan om ingrediënten kennis, product ontwikkeling, concept ontwikkeling, marketing of het hele proces van idee tot op het bord van de klant. Daarnaast ben ik continu bezig met manieren vinden om op een duurzame en circulaire manier lokale producten te verweken.

Website: sofieliana.nl

E-mail: sofievillasboas@icloud.com

Good, Clean & Fair bij SofieLiana

Duurzaamheid staat centraal in mijn leven. Ik geloof sterk in duurzame en circulaire keuzes om een betere toekomst te creëren voor mens en planeet. Duurzaamheid in de voedsel- en drankindustrie is essentieel voor langdurig succes en behoud van het milieu, de samenleving en de economie.

Naast duurzaamheid richt ik me op sociobiodiversiteit en culturele waardering. Zoals met mijn werk met inheemse gemeenschappen in Brazilië en mijn onderzoek naar eetbare inheemse Nederlandse planten hebben me een diep begrip gegeven van de culturele waarde en potentie van inheemse ingrediënten.

Slow Food Professionals Community

Sofie is een duizendpoot met een netwerk in Nederland en in Brazilië en kan hierdoor ook internationaal mensen met elkaar verbinden. Brainstormen en van niets iets maken zijn dingen waar mijn hart sneller van gaat kloppen dus ik help graag bij lastige vraagstukken en uitdagingen!

"Ik wil mij graag omringen door mensen met dezelfde missie, nog gemotiveerder raken en hierdoor in mijn kracht komen te staan om toffe dingen te maken. Daarnaast ben ik via mijn familie in Brazilië daar al indirect verbonden aan de slowfood community in Brazilië, en wil ik dat ook in Nederland. "

Sofie Zwagerman Villas Boas

Eigenaar

Meer food professionals leren kennen?

Ontdek de food professionals die zijn aangesloten bij Slow Food.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!