Maal met een verhaal

UITGESTELD i.v.m. MAATREGELEN CORONA VIRUS!

 

Op zaterdag 18 april 2020 organiseert Slow Food Zwolle i.s.m. kookdominee Han Wilmink een ‘Maal met een verhaal’, Toppers uit  Bijbels Culinair.

Han Wilmink is de eerste Predikant met een kookeiland in zijn kerk en kreeg een aantal jaren geleden bekendheid als docu-dominee. Hij werd gevolgd in doen en laten in een reeks uitzendingen bij de NCRV. Wanneer hij geen dominee geworden zou zijn, dan was hij nu kok geweest. Maar soms combineert hij zaken. Zo is hij de drijvende kracht achter de culinaire activiteit ‘Bijbels Culinair Zwolle’ en actief bij Slow Food, met speciale kook- & eetavonden en tevens auteur van ‘Bijbels Culinair’. Deze workshop staat in het teken van de toppers hiervan.

Programma

15.30u Start met kookworkshop
18:00u Deelnemers van de kookworkshop sluiten aan voor het diner

Aanmelden

Aantal: Er is plaats voor max. 15 personen!
Stuur een mail naar: zwolle@slowfood.nl, o.v.v. aantal personen.

Deelname
Kookworkshop, 5-gangen Diner – inclusief drankjes

Ben je Slow Food lid, dan betaal je 30e p.p.
Deelnemers die geen Slow Food lid zijn, betalen 35e p.p

Locatie
Kruiskerk
Kerkweg 6
8091 GA WEZEP

Meer blogs lezen?

Ark van de Smaak - Brabantse Grijze Zandboekweit

Brabantse Grijze Zandboekweit op de kaart

Eerder dit jaar vroegen we om tips over partijen Brabantse Grijze Zandboekweit, een Ark van de Smaak-ras dat we maar al te graag terug op de kaart...
Danielle Leoni - Slow Food Professionals

Chef-kok Danielle Leoni: “Er ligt macht in weten wat je eet”

  De Slow Food Professionals Community verbindt Food Professionals die werken aan een duurzamer, gezonder en eerlijker voedselsysteem. De...
Brood.Revolutie - Slow Food Professionals

Ons Dagelijks Desembrood: circulair van akker tot bakker

  ‘Plofbrood’ noemen ze het, fabrieksbrood. Zoals je het over plofkip hebt. Jolien van Es en Lotte Middelkoop van Brood.Revolutie in het...
Woeste Goesting - Christine Rolofs

Crowdfunding: Woeste Goesting, de wilde proeftuin van de Kempen

Help Christine Roelofs bij het realiseren van haar culinaire fotoboek 'Woeste Goesting, de wilde proeftuin van de Kempen'! Chef, kunstenaar, tuinder...
Edie Mukiibi

Slow Food-voorzitter Edie Mukiibi over Wereldvoedseldag

  Vandaag, 16 oktober, is het Wereldvoedseldag. Een dag waarop we stilstaan bij ons eten en aandacht vragen voor voedselonzekerheid. Want de...
Sheila Struyck - Lekker is dat! Slow Food Professionals

Lekker is dat | Sheila Struyck brengt kookboek over duurzaam koken uit

Slow Food Professional Sheila Struyck draait al enige tijd mee in de wereld van de duurzame gastronomie. Met haar plant-forward missie inspireert ze...
Alessandro Vargiu - Terra Madre

Terra Madre/Salone del Gusto 2024: Een Terugblik

Wij zijn de natuur. In de Italiaanse stad Turijn verandert het Parco Dora om de twee jaar in een groots gastronomisch festijn als Slow Food er...
De Kleischuur - Slow Food Professional

Bistro Flores, Restaurant Rotonde en De Kleischuur in de We’re Smart Green Guide

  We're Smart World riep de Green Guide in het leven om restaurants niet alleen te beoordelen op smaak en culinaire creativiteit, maar ook op...
Nevel Wid Ales

Nevel Wild Ales brouwt met Restaurant Rotonde en De Kleischuur

Twee Slow Food Professionals die de krachten bundelen om samen iets tofs neer te zetten: daar worden wij blij van. Zo brouwt Restaurant De...
Achterhoekse appels - Ark van de Smaak

Achterhoekse appels in de Ark van de Smaak

  “Bedreigde gastronomische pareltjes probeert Slow Food te koesteren in de Ark van de Smaak,” schreven Nelleke Don en André Brouwer...

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!