BROOD.revolutie

Wij bevrijden BROOD. van alles wat er niet in thuishoort!

De basis bestaat uit drie ingrediënten; meel, water en een beetje zout. Onze zuurdesemstarters zorgen voor ‘the magic’. Zuurdesem is geen hippe term of speciaal smaakje, het is de meest traditionele methode om brood te maken. Granen maken namelijk al zo’n 14.000 jaar deel uit van onze voeding en als bakkers zijn we bezig met een heel natuurlijk proces, namelijk fermentatie. Door de lange rijstijd van ons brood worden stoffen die van nature voorkomen in granen en wij moeilijk kunnen verteren, al deels afgebroken. Hierdoor komt de echte smaak van het graan beter naar voren en kan ons lichaam de gezonde voedingsstoffen beter opnemen. Daarom geeft lang gerezen zuurdesembrood vaak minder problemen, ook als je gevoelig bent voor granen.

Adres

Scheepvaartstraat 6b
Deventer - Overijssel
7411 MB - Nederland

Get directions >

Contactinformatie

We zijn geopend op:

Wij bevrijden BROOD. van alles wat er niet in thuishoort!

De basis bestaat uit drie ingrediënten; meel, water en een beetje zout. Onze zuurdesemstarters zorgen voor ‘the magic’. Zuurdesem is geen hippe term of speciaal smaakje, het is de meest traditionele methode om brood te maken. Granen maken namelijk al zo’n 14.000 jaar deel uit van onze voeding en als bakkers zijn we bezig met een heel natuurlijk proces, namelijk fermentatie. Door de lange rijstijd van ons brood worden stoffen die van nature voorkomen in granen en wij moeilijk kunnen verteren, al deels afgebroken. Hierdoor komt de echte smaak van het graan beter naar voren en kan ons lichaam de gezonde voedingsstoffen beter opnemen. Daarom geeft lang gerezen zuurdesembrood vaak minder problemen, ook als je gevoelig bent voor granen.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!