Lekker is dat – duurzaam koken kun jij ook!
Slow Food Professional Sheila Struyck draait al enige tijd mee in de wereld van de duurzame gastronomie. Met haar plant-forward missie inspireert ze chefs én consumenten om duurzamer te koken. Als private dining chef, spreker, consultant, conceptontwikkelaar, schrijver, foodfluencer en nu ook als kookboekauteur.
Wat ze er zelf over zegt: “Alles wat ik als chef heb geleerd over lekker en duurzaam koken serveer ik in dit boek in panklare happen aan jou. Ik geef je mijn vuistregels zoals: “gooi de smaak niet weg”, en “behandel de groente als je duurste ingrediënt”. Simpele ezelsbruggetjes, met lekkere gerechten als voorbeeld. Geen lastige theorie en opgeheven vingertjes, maar aanstekelijke verhaaltjes gelardeerd met tips, anekdotes en voorbeelden uit mijn keuken. Én met lekkere recepten, in de volgorde van de seizoenen. Met een simpele uitleg, en betaalbare ingrediënten die je in elke winkel kunt kopen.”
Begin december verschijnt Sheila’s boek Lekker is dat – duurzaam koken kun jij ook!
Wil je toegang tot Sheila’s tips en recepten? Pre-order het boek hier! Door een pre-order te plaatsen, ondersteun je Sheila in haar missie én krijg je een early-bird korting van €4,95.
Over Slow Food Professionals
De Slow Food Professionals Community verbindt Food Professionals die werken aan een duurzamer, eerlijker en gezonder voedselsysteem. Slow Food Professionals krijgen toegang tot een fijn netwerk gelijkgestemden, inhoudelijke programma’s en meer. Ben jij een food professional en benieuwd wat de community te bieden heeft? Neem hier een kijkje, of kom kennismaken tijdens een van de evenementen!