fbpx

Genieten van Lekker, Puur en Eerlijk eten

Op zaterdag 15 juni organiseert Slow Food Utrecht in samenwerking met AgnesKruiden, Boerderij en Tuinderij Eyckenstein een gratis toegankelijke markt. Het wordt een dag met verschillende rondleidingen langs bijen, Jersey stieren, en prachtige kruiden en groenten. De Boerderij verzorgt tevens een lunch en diner. En daarnaast bieden verschillende producenten en leveranciers hun lekkere, pure en eerlijke ingrediënten aan. Slow Food Utrecht zal ter plekke koken met het vlees, de groenten, kruiden, paddenstoelen en knoflook die op de markt verkocht wordt. “Het dichter bij elkaar brengen van goede producenten en de bewuste consument, is één van de doelstellingen van Slow Food. En hoe doe je dat beter dan mensen meteen te laten proeven van hun geweldige producten?!”, nodigt Rob Withagen als organisator van de markt uit.

Producenten die op de Slow Food Markt Eyckenstein zullen staan:
Paddenstoelen van Dirk en Anne de Vries
Bonbons & Siropen van BonBonMargo
Jersey vlees van Boerderij Eyckenstein
Groenten van Tuinderij Eyckenstein
Kruiden van AgnesKruiden
Proefhapjes van Slow Food Utrecht
Knoflook (en Wormenhotels) van Els en Kees Knoflook

De Slow Food Markt is van 10.00 tot 16.00 uur en vindt dit jaar plaats bij AgnesKruiden en de Tuinderij Eyckenstein (Dorpsweg 264 achter in Maartensdijk).