Zomerkoninkjes!

Als je bij De Kromme Lepel bent geweest, begrijp je waarom een aardbei een zomerkoninkje wordt genoemd. Op dit prachtige bedrijf wordt met zoveel eerbied voor hemel en aarde gewerkt, dat proef je in alles wat hier groeit en bloeit en dus ook in de aardbei. Wat een Heerlijkheid!

Een schitterende middag op bio-tuinderij De Kromme Lepel bij boer Peet en Elza de Krom. Peet is een ras-verteller. Hij heeft ons in anderhalf uur meegenomen in zijn visie en over zijn akkers. Zijn manier van werken is meer dan puur-natuur. Elke handeling wordt uitgevoerd uit liefde en respect voor de natuur, op het juiste moment en met een geweldig mooi resultaat. Dit is het boeren van van de toekomst, veganistisch en bovendien circulair!

We hebben zelf aardbeien, bloemen, kruiden en andere ingrediënten voor de salade geplukt. Ralph Geerts (creative chef van RAVANELLO / Porta sud) heeft ter plekke van deze producten – maar ook andere mooie groentes van het seizoen en rechtstreeks van het land – weer een verrassend diner gemaakt. Puur genieten en helemaal Slow Food!

Tekst // Caroline Visscher

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!