Ter viering van Terra Madre (Slow Food’s verjaardag) wijden we Zino’s Provisiekamer&GoedeVissers in, met een sneak preview van wat we er volgend jaar met SF Rotterdam van plan zijn! Hier zullen verschillende Presidium, Ark van de Smaak en andere mooie Slow Food producten besproken en geproefd kunnen worden.

Leden van het nieuwe landelijke bestuur zijn ook aanwezig, meet & greet!

Alliantiechef Martijn Korving serveert kleine proefgerechtjes van prachtige Slow Food producten. Verschillende producenten zijn aanwezig om hun verhaal erbij te vertellen. Aanwezig in ieder geval: Jeroen en Irma Bijl (De Goede Vissers / Wilde Wadoesters), Jacob Beeker (Jersey stiervlees), Nelleke Meersma en Adriaan Antonis (Presidium Fries Zeeuws Melkschaap). Er is ook groente en fruit uit de Ark van de Smaak en wie weet wat allemaal nog meer.
 
programma:
15.00 uur: ontvangst met een drankje en een proefgerechtje
15.30 uur: inwijding van de Provisiekamer door Nelleke Don en Martijn Korving. Nelleke is nog voorzitter van SF Rdam en sinds kort van SF Nederland. Ze vertelt over de plannen van SF Rdam met de Provisiekamer; ; Martijn is de chef van Zino. Hij vertelt over de gedachte erachter.
 
15.30 – 18.00 uur: verschillende proefgerechtjes met toelichting over de producten en bijpassende dranken.
 
18.00 uur: naar huis
 
Tijdstip: zondag 11 december van 15.00 tot 18.00 uur
Locatie: Zino’s Provisiekamer&Goede Vissers, Zwaanshals 265, Rotterdam
Kosten: Slow Food leden: 20 euro ; niet-leden: 25 euro
Welkomstdrankje inbegrepen. Overige drankjes ter plaatse afrekenen.
 
Er zijn 25 plaatsen dus wees er snel bij!
 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!