Slow Food Koks Alliance has welcomed two new chefs: Michael van Belle and sous-chef Freek van der Vlist. Be invited to check out what’s cooking!

De chef kok Michael van Belle en sous-chef Freek van der Vlist van het Restaurant De Herdershof op de schitterende locatie “Op Hodenpijl” in Schipluiden zijn onlangs toegetreden tot de Slow Food Koks Alliantie. Daar willen we als Slow Food graag een beetje extra aandacht op vestigen! Laten we eens een kijkje achter de schermen nemen!

Jaaa, een kijkje achter de schermen! Dat laten we ons geen 2 keer zeggen natuurlijk! Op de Levende Buitenplaats worden de groente en het fruit verbouwd dat je vindt op je bord in het restaurant. Uit de stal komt het varkensvlees, de kippen zorgen voor de eieren, bijen voor de honing. De groente, het fruit en de dieren worden met liefde en aandacht behandeld. De keuken is seizoensgebonden en verder werken ze met lokale ondernemers. Het menu bestaat voornamelijk uit groentes uit eigen tuin en vlees van eigen stal. Hier wordt actief gewerkt aan het concept om zo min mogelijk te verspillen, een zogeheten no waste policy.

Restaurant De Herdershof  Buitenplaats Op Hodenpijl Rijksstraatweg 20-22 2636 AX Schipluiden