Slow Food is een internationale beweging. Daardoor kunnen we wereldwijd aandacht vragen voor Good, Clean en Fair Voedsel. Maar je kunt natuurlijk ook voor je vakantie gebruik maken van dit netwerk! Kijk bijvoorbeeld eens of er in de buurt van jouw vakantieadres een Slow Food afdeling bestaat. Op hun website vind je vaak leuke tips voor good, clean en fair restaurants of producenten die je kan bezoeken. Voorzitter Nelleke Don was bijvoorbeeld deze zomer in IJsland en vond een Engelstalige gids op de Slow Food IJsland-website.

Je kan ook de Slow Food Planet App downloaden. Daar vind je in verschillende steden bijzondere culinaire adresjes die door Slow Food locals zijn geselecteerd. Ga je op vakantie in Italië, dan maakt je gebruik van de geweldige Osterie d’Italia Slow Food app. Ook in  Oostenrijk heeft Slow Food een app en voor bezoekjes aan Duitsland vind je de beste plekken in hun eigen papieren gids.

Zit jouw vakantie er al bijna op of blijf je in Nederland? Kijk dan op deze paginavoor een Slow Food restaurants bij jou in de buurt voor een smakelijk diner.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!