Of je nu wandelt, de auto instapt of toch het vliegtuig neemt, ontdek Slow Food ook op vakantie! Wereldwijd bestaat ons netwerk uit inspirerende producenten en bijzondere chefs. De vakantie is de perfecte periode om de verscheidenheid van het netwerk te ontdekken. Kijk eens op de website van Slow Food in jouw vakantieland, download de Slow Planet-app of kom in contact met producenten uit de Food Communities. Bon Voyage!

Door: Hilde Segond von Banchet
Beeld: Liset van der Laan

Neem een kijkje op de website in jouw vakantieland.
Als grass roots beweging ziet Slow Food er in ieder land net weer iets anders uit. Op de websites van de onderstaande landen vind je regelmatig actuele evenementen om te bezoeken tijdens de reis.

 

Slow Food Planet_app

Download de Slow Food Planet-app
Wist je dat Slow Food ook een eigen app voor op je smartphone heeft? Slow Food Planet biedt een internationaal overzicht van de leukste adresjes om te eten, geheel in Slow Food stijl. Download de app gratis voor zowel IOS als Android.

Bezoek een Slow Food Convivium
Voor de echte avonturiers is er niets leuker dan direct op mensen af te stappen. Met het Terra Madre netwerk heeft Slow Food wereldwijd haar Food Communities in kaart gebracht. Op deze website vind je deze bijzondere communities per land mét contactgegevens, dus trek de stoute schoenen aan en kom in contact met andere Slow Foodies!

 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!