Slow Food Brabant zoekt enthousiast bestuursmaatje voor onze missie “boer, kok en eter samen op het Brabantse land en in de keuken”.

Slow Food Brabant organiseert o.a. samen met de Brabantse ROC-koksopleidingen een verbindend project tussen jonge koksleerlingen en boeren.
Dit om kennis te delen en van elkaar te leren. Op de boerderij en in de keuken. In 2018 leidde dit tot een prachtig kookboek. In 2019 neemt dit programma, genaamd ‘van Brabantse grond’ een nieuwe vlucht. We gaan een Brabantse Terra Madre in september organiseren.

Als bestuur zoeken we uitbreiding van ons team met een 5e bestuurslid.
Je richt je op het mee organiseren van activiteiten, met onze boeren, eters en met de koksleerlingen. En samen kijken we wat we nog meer kunnen doen!

Ben je geïnteresseerd in lokaal eten, met smaak, eerlijk en puur gemaakt? Woon je in Brabant? Heb je kennis en een netwerk onder boeren en koks, dan is dat een voordeel.

Dus, heb je zin om mee te doen met het organiseren van boeren diners, culinaire evenementen waarin streekproduct, boer, kok en eter elkaar ontmoeten? Dan is dit iets voor jou!

Kijk ook eens op slowfoodbrabant.nl voor meer info.

Let wel, het werk is vrijwillig én betrokken.

Wil je meer weten, reageer dan graag op info@slowfoodbrabant.nl met een vraag, of bericht en kort cv. Dan nemen we contact met je op.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!