Ben je student en heb je een Bachelor- of Masterscriptie geschreven die bijdraagt aan de kennis rond good, clean en fair food? Doe dan mee aan de Jan Wolf Scriptieprijs!

De Jan Wolf Scriptieprijs wordt jaarlijks toegekend aan de auteurs van de bachelor- en masterscriptie die volgens de jury de beste bijdrage leveren aan de verdere kennisopbouw rond ‘good, clean and fair food’ en daarmee het gedachtegoed van Slow Food.

Meld je aan!

Heb jij je scriptie over good, clean en fair food geschreven en wil je dit jaar meedoen? Stuur dan het inschrijfformulier met een samenvatting van je scriptie vóór 15 november 2017 naar scriptieprijs@slowfood.nl en ding mee naar de Jan Wolf Scriptieprijs 2017. De winnende Bachelorscriptie en Masterscriptie worden elk beloond met € 400 en publicatie op de website van Slow Food Nederland. De prijs wordt uitgereikt op Terra Madre Day, 10 december 2017.

Over de scriptieprijs

De Jan Wolf Scriptieprijs bestaat sinds 2009 en is ingesteld ter herinnering aan de in dat jaar overleden eerste voorzitter van de vereniging Slow Food Nederland, Jan Wolf.