Mijn eerste bijbaan was in de afwas bij een chinees restaurant toen ik 14 jaar was. Los van het feit dat ik dat werken in de late avonduren en weekenden  erg spannend vond, had het fornuis een grote aantrekkingskracht op mij. Vuur en ingrediënten samensmeden tot een gerecht, dat is wat ik wilde.

Daaruit voortvloeiend heb ik een opleiding tot kok gevolgd en heb ik tot mijn 28e levensjaar achter het fornuis gestaan. Van sterrenzaak tot academisch ziekenhuis. Een uitstekende tijd gehad.

Door mijn behoefte om meer met mensen te werken ben ik via een aantal omzwervingen die erg interessant waren 17 jaar geleden een eigen bureau begonnen. Met als specialisme coaching, ontwikkeling en advies voor food en hospitality waarin ik projecten uitvoer voor horeca en aanverwante sectoren.

De kok in mij is altijd aanwezig en ik ben een groot liefhebber van lokale en streekproducten. Uit Brabant, maar ook alle andere windstreken. Ruim 10 jaar lid van Slow Food en sinds deze maand actief als penningmeester en natuurlijk betrokken bij alle Slow Food Brabant events.

penningmeester@slowfoodbrabant.nl

Meer over het Slow Food Brabant team …

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!