Koken en eten zijn mijn grote passie. Ik kan er mijn creativiteit en nieuwsgierigheid in kwijt en krijg er enorm veel energie van.  Wanneer ik kook vergeet ik de tijd.  Ik ‘eet’ kookboeken, verdiep me graag in eetculturen en een tripje naar de markt voelt soms als een korte vakantie. Ik ontdek graag nieuwe ingrediënten, smaken en gerechten en het liefst kook ik nooit hetzelfde gerecht, omdat er nog zoveel te ontdekken valt.  Als je bent wat je eet dan ben ik het beste te omschrijven als een  authentiek, sociaal en experimenteel persoon.  Met een achtergrond in consumentenonderzoek ben ik nieuwsgierig naar drijfveren van mensen. De keuze voor voedsel en de bewustwording voor gezonder, duurzaam en eerlijk eten is een dan ook een belangrijk thema.

Voor Slow Food Brabant zal ik gaan meewerken aan de totstandkoming van het evenement ‘van Brabantse Grond’, een project waarbij koksleerlingen van Brabantse ROC-koksopleidingen worden verbonden aan lokale boeren om hun kennis te delen en van elkaar te leren. In 2018 leidde deze samenwerking reeds tot een prachtig kookboek. Voor 2019 is onze ambitie een Brabantse Terra Madre op zijn Hollands te organiseren. Of anders gezegd: Een Boer-gondisch Culi Festival met Brabantse wortels.

events@slowfoodbrabant.nl