Sinds januari 2018 heeft Slow Food Brabant een nieuw bestuur. Hieronder stellen we ons voor. En, we hebben al mooie activiteiten en lekkere uitjes op de planning staan waar we jullie hopen te ontmoeten. Daarnaast is Brabant in 2018 uitgeroepen tot culinaire regio en is het ook het jaar van WE ARE FOOD en Van Brabantse Grond dus:  Het belooft een bijzonder en bovenal smaakvol jaar te worden!

 

Estelle-Marie Schoenmakers- Stevens  –   secretaris. Eerlijke producten & Betrokken producenten. Het liefst ben ik de hele dag bezig met eten. Ik lees erover, ik kook, ik eet, ik geniet en daarnaast houd ik van mensen. Hun drijfveren en verhalen, daar luister ik graag naar. Mijn professionele achtergrond ligt in de Human Resource. Mijn kracht zit in het organiseren, coördineren en verbinden.

 

 

Arien De Haan  – voorzitter. Van jongs af aan had ik al interesse in lekker en stoer eten, de keuken en moestuin van mijn moeder, het boerenlandschap om ons heen. Het intrigeert  me nog steeds hoe de natuur het best in staat is om smaak te maken. En ook hoe wij daar als mensen mee omgaan. Smaak start op het land, bij de boer. Onze eigen regio  heeft zoveel pareltjes. Met slowfood Brabant genieten we van de verhalen van de boeren die ons eten maken en van ons landschap dat ze mede bepalen. Al jaren ben ik als lid verbonden aan slowfood en ben als voorzitter zeer gemotiveerd om met ons leuke slowfood Brabant team te werken aan ontmoetingen met onze lokale boeren en de leuke en lekkere maaltijden op de boerderij.  

 

 

Co Koekkoek –  penningmeester. Ik ben bijna 65 en werk nóg in het voortgezet onderwijs. Per augustus ga ik met pensioen en heb dus tijd om leuke en interessante zaken aan te pakken. Lekker eten en drinken is altijd al een hobby geweest! Daarbij vind ik kwalitatief  goed eten, met zorg bereid en met aandacht voor milieu en diervriendelijkheid belangrijk. Daarom denk ik dat ik me bij de vereniging Slow Food thuis zal voelen en help ik graag mee de doelstellingen uit te dragen.

 

 

Caroline Visscher  – communicatie en PR. Ik ben een foodie in hart en nieren. Met een achtergrond in de levensmiddelentechnologie en een passie voor lekker eten en goede, eerlijke producten voel ik me bij Slowfood Brabant als een vis in het water. Ik vind het prachtig om te ontdekken hoe lokale producten groeien en met veel zorg en liefde bereid worden. Ik zal jullie de komende tijd op de hoogte houden van de verschillende projecten en evenementen waar wij als Slowfood Brabant mee aan de slag gaan!

Ons team