Heb je in Utrecht KookaBarra al ontdekt? Het is een nieuwe “vogel” uit het nest van Joyce Bielderman en Victor Stukker, eigenaren van Héron op de Schalkwijkstraat. KookaBarra is een eetbar, of op z’n Frans een “bar à manger”. Een plek waar je binnen kunt wandelen voor een drankje. En – als je trek hebt – ook wat te eten.

Verser dan vers
Op de kaart staan bijzondere kleine tot middelgrote gerechten. Zoet, hartig, vega, met vis of vlees. Het team helpt je graag iets lekkers uit te zoeken. Net als bij Héron worden ook in KookaBarra de gerechten bereid van verse ingrediënten, die Joyce en Victor zelf ophalen bij de tuinder, boer, visser en kaasmaker. Ook gaan ze zelf op pad om paddenstoelen, kruiden en bloemen te verzamelen. In KookaBarra schenk het team overigens alleen zuivere wijnen, bieren gemaakt met wilde gisten en huisgemaakte dranken. Als dat allemaal geen Slow Food is!

Geen tapas
KookaBarra is overigens geen tapasbar. De hapjes worden uitgeserveerd op bordjes en zouden zo ook zomaar een voorgerecht in een restaurant kunnen zijn. Kies je er een paar uit, dan heb je echt wel lekker gegeten. En kun je dus voldaan de deur uit. Of je kiest er gewoon eentje, omdat je een hapje bij een drankje gewoonweg niet te versmaden vindt.

KookaBarra – bar à manger
Burgermeester Reigerstraat 29
3581 KK  Utrecht
website: https://kookabarra.nl/

Openingstijden:
Woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 17.00 uur
Zaterdag en zondag vanaf 15.00 uur

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!