Jaarlijks rijkt Slow Food Nederland de Jan Wolf Scriptieprijs uit aan bachelor- en masterstudenten die met hun scriptie een bijdrage hebben geleverd aan het Slow Food gedachtengoed: good, clean en fair voedsel voor iedereen. Deze prijs is in het leven geroepen ter herinnering aan Jan Wolf, de eerste voorzitter van vereniging Slow Food Nederland.

Dit jaar werd de prijs voor de beste masterscriptie toegekend aan Brita Trapman voor haar scriptie “Contestation of the corporate food regime in FAO: The case of the small-case fisheries guidelines”.

De prijs voor de beste bachelors scriptie is toegekend aan het duo Lisa Arkenbout en Katharina Prause met hun scriptie  “Boer en consument heffen de vork; herverdeling van de voedselketen”.

Eervolle vermeldingen:

  • Aimée Nagel voor haar project “One Hour Kitchen.”
  • Mirte Ruesen voor haar scriptie “Organic Transition”
  • Marthe Huigens voor haar scriptie “Household food waste among Dutch consumers: a trigger for change”.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!